• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - FFK- Curacaose VoetbalcompetitieCURAÇAO – Na de eerste dertien wedstrijden had Jong Colombia nog geen enkele overwinning dit seizoen. De negatieve reeks kwam zaterdagavond eindelijk tot een eind dankzij een verlossende 1-0 overwinning tegen SUBT. Gisteravond zorgde de ploeg uit Boca Sami voor een grotere verrassing tegen Jong Holland.

De fans in het SDK-stadion konden het bijna niet geloven toen de scheidsrechter na 90 minuten het laatste fluitsignaal gaf. Jong Colombia 3, Jong Holland 2. Behalve het feit dat de hekkensluiter de nummer twee van de competie had verslagen, waren de drie doelpunten van Jong Colombia ook opvallend. De ploeg had in de eerste veertien wedstrijden maar zeven keer gescoord. Jong Holland daarentegen had maar twaalf tegendoelpunten gedurende dezelfde periode gekregen.

Play-offs
Danzkij de overwinning stijgt Jong Colombia naar de negende plaats en wordt Undeba de nieuwe hekkensluiter. De degradatiekandidaten ontmoeten elkaar dit seizoen niet meer. Jong Holland blijft ondanks de nederlaag op de tweede plek en is al verzekerd van deelname aan de play-offs. De ploeg komt volgende week woensdag weer in actie tegen SUBT.

Sekshon Pagá
De Sekshon Pagá gaat zondag om 17.00 uur verder met de wedstrijd tussen Victory Boys en Hubentut Fortuna. Om 19.00 uur trappen Vesta en koploper Centro Dominguito af.

1 reactie op “Jong Colombia wint tweede wedstrijd”

  1. nou breekt mijn klomp! had dit niet verwacht. Bon kos jong Colombia.!