• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

VoetbalCURAÇAO – De race om de zesde plaats in de Sekshon Pagá blijft erg spannend. Drie clubs, SUBT, Vesta en Victory Boys,  strijden nog allemaal om de laatste play-off plek. Gisteravond kwam SUBT in actie tegen Undeba, een hele belangrijke wedstrijd voor beide clubs.

SUBT begon de avond op de zevende plaats, één punt achter Vesta. Voor Undeba was het belangrijk om de afstand tussen hekkensluiter Jong Colombia te vergroten. Uiteindelijk eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel, een teleurstellend resultaat voor beide ploegen. SUBT staat nu op gelijke hoogte met Vesta, maar heeft één wedstrijd meer gespeeld. Undeba kan de nieuwe hekkensluiter worden als Jong Colombia hun volgende wedstrijd wint.

Play-offs
Centro Dominguito en Jong Holland zijn verzekerd van deelname aan de play-offs. Hubentut Fortuna en Centro Barber mogen ook alvast vooruit kijken naar de Kaya 6. Nummer vijf Sithoc moet nog één wedstrijd voordat ze aan de play-offs kunnen denken. SUBT, Vesta en Victory Boys blijven nog om de nummer zes positie strijden.

Programma
Vesta heeft één wedstrijd minder gespeeld, maar moet nog wel tegen Centro Dominguito en Centro Barber. SUBT heeft Barber en Jong Holland nog op het programma staan. Vesta – Subt, een wedstrijd die waarschijnlijk de nummer zes positie zal beslissen, wordt op de laatse dag van de competitie gespeeld.

Jong Colombia
De competitie gaat vanavond verder met het duel tussen Jong Colombia en Jong Holland. Jong Colombia won afgelopen weekend hun eerste wedstrijd van het seizoen (1-0 tegen SUBT) en hoopt vanavond op een hele grote stunt tegen nummer twee van de Curaçaose voetbalcompetitie. De aftrap is om 20.45 uur in het SDK-stadion.

www.versgeperst.com