• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - TennisCURAÇAO – De zes finales van het eerste FirstCaribbean International Bank Mixed Doubles Tournament vonden afgelopen vrijdag op de tennisbanen van RCC plaats. De finalisten van de verschillende categorieën (B-1, B-2 en C) troffen elkaar in de eindstrijd van het toernooi.

In de finale van de verliezersronde van de C-klasse bleek het koppel Veenstra/Veenstra met 6-2 en 6-1 te sterk te zijn voor hun tegenstanders Buys/Huizing. Heymans/Van Dijk behaalde tegelijkertijd met 6-3 en 6-2 de winst in de B-2 verliezersronde tegen Hageman/Van Oorschot. Nikita en Jason Noordstar waren in de B-1 verliezersronde met 6-2 en 7-6 te sterk voor De Cauwer/Pardo.

C-klasse
De finale van de winnaars van de C-klasse werd aangegaan door de koppels Van Berkel/Henriquez en Illidge/Mau Asam. De eerste set werd met 7-5 gewonnen door Van Berkel/Henriquez. Het andere team was niet van plan om op te geven en zette fanatiek de strijd door. Toen Mau-Asam in de tweede set bij een stand van 2-1 viel, ging de kampioenstitel naar Van Berkel/Henriquez.

Harde returns
Cindy de la Fuente speelde in de B-1 finale met Mark Roemer tegen Annette Oosters en Jorge Engelhardt. De laatsgenoemden hadden veel moeite met de schitterende shots van Roemer en de verrassende returns van De la Fuente. De la Fuente en Roemer wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 6-2 en 7-5.

Onvermoeibaar
Marlene Noordhof en Raoul van de Stoom ging een spannende strijd aan met Eva Ferrier en Johannes Seijmonsma in de B-2 finale. De eerste set werd met 7-5 gewonnen door Ferrier/Seijmonsma. Noordhof/Van de Stoom vochten terug en wonnen de tweede set met 7-5, maar konden de finale echter niet winnen. De onvermoeibare Ferrier/Seijmonsma pakten de derde en beslissende set met 6-4.

85-jarig bestaan
Het FCIB Mixed Doubles Tournament stond in het teken van het 85-jarig bestaan van RCC tennisclub bij Mon Repos. In totaal deden 38 koppels mee met het evenement. Het bestuur laat weten erg blij te zijn met het verloop van het toernooi en kijkt al uit naar de volgende kampioenschappen van dit jaar.

www.versgeperst.com