• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - Hubentut FortunaCURAÇAO – Hubentut Fortuna-coach Marcelo Marceli kon zondag twee keer vieren. De oefenmeester werd gisteren door de Curaçaose Sport & Olympische Federatie uitgeroepen tot ‘Trainer van het jaar’. Daarnaast won zijn ploeg overtuigend tegen SUBT.

In het SDK-stadion waren de jongens van Seru Fortuna met 3-0 te sterk voor SUBT.  Soranly Toms-Jansen, Franklin Olaria en Raylison Otta scoorden namens de regerend landskampioen. Na de teleurstellende wedstrijden tegen Undeba (2-0 verlies) en Vesta (1-1) konden de Hubentut-fans eindelijk weer genieten.

Dominguito wint met gemak
Centro Dominguito kwam gisteren ook in actie. De club had, evenals Hubentut Fortuna, ook in hun laatste twee wedstrijden puntenverlies geleden. Tegen Victory Boys haalde de nummer twee van de Sekshon Pagá flink uit: 4-0. Kenneth Kunst maakte zijn rentree en liet meteen zijn waarde zien door de openingstreffer op zijn rekening te nemem. Ramiro Griffith, Yohairick Felicia en Ashar Bernardus scoorden in de tweede helft. Dominguito werd dankzij de overwinning weer koploper van de Curaçaose voetbalcompetitie en blijft één punt voor op nummer drie Hubentut.

Jong Colombia blijft zoeken
Zaterdag stonden er twee wedstrijden op het programma. In de eerste wedstrijd versloeg Barber Undeba met 1-0. Norviendel Nahr besliste de wedstrijd voor de Antilliaanse kampioenen. Later op de avond stonden Jong Colombia en Vesta tegenover elkaar. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel, waardoor Jong Colombia diep in de degradatiezone blijft. De ploeg uit Boca Sami heeft nog steeds geen wedstrijd gewonnnen dit seizoen.

Competitieschema
De competitie gaat woensdag om 20.45 uur verder met de wedstrijd tussen Undeba en Vesta. Vesta maakt nog kans om de play-offs te halen, Undeba hoopt buiten de degradatiezone te blijven.

www.versgeperst.com