• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

volleyballCURAÇAO –  Nadat jullie kennis hebben gemaakt met acht spelers van de Curaçaose volleybalselectie, willen wij jullie voorstellen aan nog vier sterren van team Curaçao. Het ‘CAZOVA Boys Youth Volleybal Championship’ wordt 15, 16 en 17 januari  op Curaçao gehouden.


jurickson_meulensNaam: Jurickson Meulens
Leeftijd: 14 jaar
Club: Watakeli

Jurickson werkt hard om ver te komen als volleyballer. Hij weet zeker dat Curaçao goed gaat presteren tijdens het kampioenschap.


christepher_angelaNaam: Christepher Angela
Leeftijd: 16 jaar
Club: Watakeli

Volgens Christepher is de selectie heel goed voorbereid voor het kampioenschap. Ook Christepher droomt om in het buitenland uit te komen voor Curaçao.


robin_daantjeNaam: Robin Daantje
Leeftijd: 17 jaar
Club: Watakeli

Robin heeft veel vertrouwen in zijn trainers. “Als ik kijk naar de trainers die wij hebben, worden wij zeker kampioen”, zegt Robin.


raison_isebiaNaam: Raison Isebia
Leeftijd: 16 jaar
Club: Xaverianen

Raison leert veel nu hij bij de selectie hoort. Hij krijgt, naar eigen zeggen, ook een goede kans om zijn techniek te perfectioneren.Kampioenschap
Curaçao gaat het tijdens het kampioenschap opnemen tegen de selecties van Barbados, Martinique en Trinidad & Tobago. De CAZOVA is het Caribische volleybal kampioenschap voor jongens tot en met 17 jaar. Het evenenment begint vrijdag 15 januari om 18.00 uur bij het Sentro Deportivo Kòrsou.

www.versgeperst.com