• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Kinderen kregen gisteren de kans om lessen van echte golfprofessionals te volgen. Blue Bay Curaçao wilde zo tijdens het Pro-Am golftoernooi aandacht geven aan het Caribbean Kids News. Tijdens een trickshow van Mark Reynolds en de daaropvolgende golflessen werd geld ingezameld.

Wij vonden dit een leuke manier om de kinderen in aanraking te laten komen met de golfsport en aandacht te vragen voor het noodzakelijke voortbestaan van Caribbean Kids News”, vertelt de directie. Direct na de lessen van de internationale golfers arriveerden de in Amerika woonachtige profs op Hato.

Matthew Lowe en Oliver Riding
In totaal zullen 26 internatioanle profs vanuit onder andere Duitsland, Engeland, Nederland, Brazilië, Venezuela, Colombia, Jamaica, Canada en Aruba deelnemen aan het evenement. Curaçao wordt door twee professionals, Matthew Lowe en Oliver Riding, en 82 amateur golfers vertegenwoordigt.

Serieuze golfbestemming
Naast Marcel Haremza (winnaar 2010) zullen Peter Horrobin (winnaar 2007), Otto Solis (winnaar 2008) en Miguel Martinez (winnaar 2009) ook van de partij zijn. “Curaçao is mijn tweede thuis geworden”, zegt Horrobin. “Ik heb alle edities van dit toernooi meegemaakt en het staat met stip in mijn overvolle agenda. Curaçao is door de komst van nog een ’18 holes’ golfbaan een serieuze golfbestemming in het Caribisch gebied.”

Officiële opening
De vijfde editie van de Blue Bay Curaçao Invitational Pro-Am Golf Tournament gaat morgen van start. De grote finale vindt zaterdagmiddag plaats.  Het evenement wordt vandaag officieel geopend.

Foto: De Amerikaanse golfprofs op Hato

www.versgeperst.com