• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

VoetbalCURAÇAO – De eerste inschrijfdag voor het voetbalkamp dat in april door Voetbalschool Curaçao georganiseerd wordt is volgens de organisatie zeer succesvol verlopen. Afgelopen zaterdag hebben 54 jonge talenten zich al ingeschreven voor de kamp.

Jeugdcoach Ronald Añes laat weten dat de meeste inchrijvingen voor de  U-9, U-11 en U-13 leeftijdsgroepen waren. Bij de U-15 en U-17 groepen zijn er in totaal nog 23 plaatsen beschikbaar. “Er kunnen maximaal 20 deelnemers worden ingeschreven per categorie”, aldus Añes. “Elke leeftijdsgroep heeft nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus de talenten moeten zich zo snel mogelijk inschrijven.” De inschrijving gaat op 26 en 31 maart verder.

CVV Willemstad
Het voetbalkamp wordt gehouden op het veld van CVV Willemstad en is voor jongeren tussen de 7 en 17 jaar. De trainingen zullen uit drie delen bestaan: een warming-up, toepassing van theorie in praktijkvorm en een standaard vier tegen vier toernooi. De trainingen staan onder leiding van Ernst Brandes, een jeugdtrainer die in Nederland, Engeland, Spanje en Azië heeft gewerkt.

250 gulden
Inschrijving kost 250 gulden per deelnemer, inclusief kleding en een bal. Voor meer informatie kun je bellen met Añes op 663-4012 of een e-mail sturen naar voetbalschoolcuracao@yahoo.com. Voetbalschool Curaçao werd in april 2009 opgericht en geeft wekelijkse trainingen aan 85 jeugdleden. Deze trainingen staan onder leiding van drie trainers.

www.versgeperst.com