• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

VoetbalCURAÇAO – Centro Dominguito en Jong Holland hebben afgelopen weekend allebei punten laten liggen. Nummer drie Sithoc, die de koppositie van de Sekshon Pagá kon overnemen, leed ook puntenverlies. De jongens van Mahuma gingen zaterdagavond onderuit tegen SUBT.

SUBT herstelde knap van de 2-1 verloren wedstrijd vorige week zondag tegen Victory Boys door Sithoc met dezelfde score te verslaan. Jermain De Caster nam allebei de doelpunten voor zijn rekening, voormalig Barber-speler Stallone Isenia scoorde namens Sithoc. Sithoc zakt naar de vierde plaats, SUBT wordt de nieuwe nummer zes en maakt nog kans op de play-offs.

Dominguito rommelt
Bij koploper Centro Dominguito gaat het de laatste weken wat minder. De club speelde zondag in het SDK-stadion met 1-1 gelijk tegen Centro Barber. Curley Hooi gaf de Antilliaanse kampioenen de voorsprong, Steba zorgde voor de gelijkmaker voor de club uit Dominguito. De koploper heeft nu drie van de laatste vier wedstrijden niet kunnen winnen.

Undeba
Undeba zorgde vorige week voor een grote stunt door landskampioen Hubentut Fortuna met 2-0 te verslaan. Het was de eerste overwinning van het seizoen voor de club uit Banda Bou. Gisteravond stond een andere ploeg uit Banda Bou, hekkensluiter Jong Colombia, op het programma. Het duel eindigde in een doelpuntloze gelijkspel, waardoor Jong Colombia diep in de degradatiezone blijft. De club is nog steeds de enige ploeg zonder een overwinning dit seizoen.

Favorietenrol
Zaterdag stond ook Jong Holland – Victory Boys op het programma. Nummer twee Jong Holland kon haar favorietenrol niet waarmaken en scoorde niet tegenVictory Boys. Het duel eindigde ook 0-0, waardoor Victory Boys op gelijke hoogte kwam met Vesta (12 punten). Jong Holland blijft op de tweede plaats in de Curaçaose voetbalcompetitie.

Sekshon Pagá
De Sekshon Pagá gaat morgenavond om 20.45 uur verder met de wedstrijd tussen Hubentut Fortuna en Vesta. Woensdagavond staat de topper tussen Jong Holland en Sithoc op het programma.

www.versgeperst.com