• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao SportCURAÇAO – Versgeperst.com en Stichting Curacaosport.com hebben de handen ineen geslagen. Door hun krachten te bundelen, verbreden beide websites hun sportinformatie en –verslaggeving. De redacties trekken voortaan veel samen op om de sportcompetities te volgen.

“Het hoofddoel van deze samenwerking is de lokale sport veel meer bekendheid geven,” zegt een blije Patrick Thissen, voorzitter van de Stichting Curaçaosport.com. “We delen informatie en ons netwerk van contacten met elkaar, zodat we elkaar versterken en completer kunnen zijn.” David Dovale, chefredacteur Sport bij Versgeperst.com is verheugd over de samenwerking. “Nu we samenwerken kunnen we meer wedstrijden bezoeken en verslaan en zo de lokale sport meer aandacht geven.”

Voorop lopen
Versgeperst.com en Stichting Curacaosport.com lopen al voorop als het om de lokale sportverslaggeving gaat en kunnen deze positie nu verstevigen. Waar Stichting Curacaosport.com zich meer richt op informatievoorziening over sporten, sportverenigingen en sportclubs, brengt Versgeperst.com sportnieuws en achtergrondverhalen. Beide websites vullen elkaar dus goed aan.

Voetbalcompetitie
Versgeperst.com volgt de hoogste voetbalcompetitie op de voet. Sinds dit seizoen zijn ook het wedstrijdschema, de uitslagen en de stand van de Sekson Pagá op de website te vinden. Natuurlijk schrijft Versgeperst.com ook verslagen over veel van de wedstrijden.

Elke club gratis een eigen site
Een van de diensten van Curacaosport.com is de gratis verzorging van een clubsite op internet. De webmaster van Curacaosport.com verzorgt al het clubmateriaal op de site en hiermee presenteert de club op professionele wijze de sportactiviteiten en kan zij de clubleden optimaal van informatie voorzien.

Curacao Sport

Foto vlnr: Jora de Jong (secretaris Stichting Curacaosport.com), Patrick Thissen (voorzitter Curacaosport.com), Mirjam Bernadina-Lonnee (directeur Versgeperst.com), Jarrod Bernadina (directeur Versgeperst.com), David Dovale (chefredacteur Sport Versgeperst.com)

www.versgeperst.com