• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - Jong HollandCURAÇAO – De resultaten van Centro Barber blijven erg wisselvallig. Na twee indrukwekkende zeges ging de club gisteravond weer onderuit in het SDK-stadion. Jong Holland was wederom te sterk voor de Antilliaanse kampioenen.

Eerder dit seizoen versloeg Jong Holland Barber met 3-2. De jongens van Banda Bou waren klaar voor de ‘rematch’ en om het verschil met nummer vier Sithoc te verkleinen. “We gaan wraak nemen”, vertelde Barber-bestuurslid Percy Pacial voor de wedstrijd aan Versgeperst.com. “We gaan de drie punten binnenhalen en het spel spelen dat de fans van ons gewend zijn.” Uiteindelijk kregen de Barber-fans nog een moeilijke nederlaag te verwerken.

Alvaro Ospina
Alvaro Ospina besliste de wedstrijd in de 32ste minuut in het voordeel van Jong Holland. De ‘trikolores’ wonnen daarmee hun tweede achtereenvolgende topper met 1-0. Vorige week won de club ook al met minimaal verschil tegen Centro Dominguito. Jong Holland staat nu op een gedeelde eerste plaats met Dominguito, één punt voor op nummer twee Hubentut Fortuna.

Hubentut weer aan kop?
Jong Holland komt zaterdag om 19.00 uur in actie tegen Victory Boys. Barber treft Dominguito zondag om 17.00 uur in het SDK. De Sekshon Pagá gaat vanavond verder met de inhaalwedstrijd tussen Hubentut Fortuna en Undeba. Hubentut – Vesta wordt verschove naar 22 maart. Met een overwinning wordt Hubentut weer koploper van de Curaçaose voetbalcompetitie. Met een gelijkspel zullen de drie ploegen (Hubentut, Dominguito en Jong Holland) de eerste plaats delen.

www.versgeperst.com