• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

volleyballCURAÇAO -Team Curaçao is hevig aan het trainen voor het “CAZOVA Boys Youth Volleybal Championship” dat vrijdag 15 januari van start gaat bij het Sentro Deportivo Kòrsou (SDK). Maandag maken wij kennis met vier spelers die geselecteerd zijn om voor Curaçao te spelen.

trevis_meriteNaam: Trevis Merite
Leeftijd: 17 jaar
Club: Wishi Tigers

Volgens Trevis is de ploeg helemaal klaar voor het CAZOVA kampioenschap en hij twijfelt er niet aan dat Curaçao kampioen kan worden.


rachid_barryNaam: Rachid Barry
Leeftijd: 17 jaar
Club: Wishi Tigers

Rachid droomt ervan om volgend jaar zijn studie te beginnen in de Verenigde Staten en ook om deel uit te maken van een ‘College team’.


stephan_ellisNaam: Stephan Ellis
Leeftijd: 17 jaar
Club: Green Socks

Stephan heeft veel vertrouwen in de ploeg en voorspelt dat zij het kampioenschap gaan winnen.


quinten_anthonyNaam: Quinten Anthony
Leeftijd: 17 jaar
Club: Xaverianen

Quinten hoopt een professionele volleyballer te worden en raadt alle jongeren aan om te sporten omdat het erg gezond is.


Selecties

Het kampioenschap vindt plaats op vrijdag 15 januari en zaterdag 16 januari tussen 18.00 en 20.00 uur. Op zondag 17 januari is iedereen welkom tussen 17.00 en 19.00 uur. Curaçao speelt tegen de selecties van Barbados, Martinique en Trinidad & Tobago. Kaartjes zijn te koop aan de deur voor 5 gulden. Voor kinderen tot en met 14 jaar kost het 3 gulden.


www.versgeperst.com