• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Sporters met het zweet nog op hun voorhoofd. We trekken ze van het sportveld, van de dansvloer, van de fiets, uit de sportschool of het water. Dit keer treffen we Boris Bouten. Hij staat voor de eerste keer op een wakeboard.

Wat doe je hier?
Ik ben voor het eerst aan het wakeboarden. Het bevalt me goed, het is lekker weer en het is leuk om het water in te gaan. Het wakeboarden geeft me een kick, ik wil het hierna zeker nog een keer proberen. Het voelde zo goed toen ik voor het eerst bleef staan op het board.

Hoe ben je in de sport terechtgekomen?
Via huisgenoten. Ik hoorde van hen dat het erg leuk was om te proberen. Ik heb eerder wel eens gewaterskiet en dit is een nieuwe uitdaging.

Wat is je mooiste sportmoment?
Toen het me eindelijk lukte om langer dan een minuut te blijven staan. Het eerste kwartier lukte dat nog niet zo goed, terwijl anderen wel al meteen konden blijven staan. Gelukkig ging het daarna beter en dat voelde super!

Wie is je grote voorbeeld in de sport?
Mijn voorbeeld in deze sport is Marcello, onze instructeur. Hij is heel relaxt en kan erg goed uitleggen. Hij snapt hoe het leven werkt: hij zit iedere dag op het water en verdient daar zijn geld mee. Perfect voor elkaar.

Wat is je ultieme doel?
Ik wil uiteindelijk heel veel trucjes leren. Het is mijn ultieme doel om een salto te maken tijdens het wakeboarden.

Ook in Vers Zweet?
Ben jij ook zo met je sport bezig of ken je iemand die veel met sport doet? Laat het ons weten via ons tipformulier of via redactie@versgeperst.com.

www.versgeperst.com