• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Centro BarberCURAÇAO – Na een teleurstellende start in de Curaçaose voetbalcompetitie is Centro Barber klaar voor de tweede ronde. De Antilliaanse kampioenen ontmoeten Jong Holland vanavond in het SDK-stadion en zijn klaar om hun kampioensrace te beginnen.

“Barber begint het seizoen meestal zwak”, zegt bestuurslid Percy Pasial. “Maar we zijn klaar om met de tweede ronde te beginnen. We hebben eerder dit seizoen verloren van Jong Holland (3-2), dus Barber gaat vanavond wraak nemen. We gaan de drie punten binnenhalen en het spel spelen dat de fans van ons gewend zijn.”

Doelen
De club staat momenteel op de vijfde plaats in de Sekshon Pagá, maar volgens Pasial richt Barber zich niet op de koppostie. “Het maakt niet uit wie koploper is, want in de play-offs kan van alles gebeuren. Wij richten ons daarom niet op die eerste plek. We willen de play-offs halen en daarna het kampioenschap winnen, dat zijn de twee doelen van Centro Barber.”

Complete selectie
Barber beschikt vanavond over een vrijwel complete selectie, alleen Jonathan Geertruida zal de wedstrijd moeten missen. “Geertruida heeft al drie gele kaarten achter zijn naam staan, dus hij zal vanavond niet in actie komen. Als wij met een complete selectie spelen zijn wij erg moeilijk te verslaan. De kampioensrace begint vanavond en ik ben ervan overtuigd dat wij de titel zullen binnenhalen”, aldus Pasial.

Programma
De wedstrijd begint vanavond om 20.45 uur. Morgen staat SUBT-Centro Dominguito op het programma. Koplopper Dominguito zal het gelijkspel van afgelopen maandag tegen hekkensluiter Jong Colombia ongetwijfeld snel willen vergeten.

www.versgeperst.com