• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Solozeilster Laura Dekker, die momenteel op Bonaire verblijft, is vorige week betrokken geweest bij een verkeersongeval. Een grote truck is achter op de auto gereden waar Laura in zat. Het zeilmeisje laat op haar blog weten dat het goed met haar gaat.

Laura zat woensdag achterin een auto die over een zandweg op Bonaire reed. “Er knalde een grote truck achter op ons met volle vaart”, schrijft ze op haar weblog. “Ik zat achterin en mag van geluk spreken dat de bestuurder gas gaf anders was ik nu zo plat als een pannenkoek. Wel had ik een grote bult op mijn hoofd en last van mijn rug.”

Einde reis
Het zeilmeisje voegt eraan toe dat het niet veel had gescheeld of haar reis was hier geëindigd. Laura liet gisteren weten dat het weer goed met haar gaat. De bult op haar hoofd is een stuk kleiner en ze heeft geen last meer van haar rug.

HISWA
Laura vliegt eind februari terug naar Nederland om aanwezig te zijn op de HISWA in Amsterdam. Hier zal ze over haar belevenissen vertellen en zeilclinics geven. Daarna vervolgt ze haar zeiltocht, waarmee ze de jongste solozeilster wil worden die rond de wereld zeilt. Ze heeft twee jaar uitgetrokken voor dit avontuur.

2 reacties op “Laura Dekker betrokken bij ongeluk”

  1. Helemaal niet belachelijk Henk. Laura heeft altijd gezegd niet non-stop haar solozeiltocht rond de wereld te gaan maken. Ze ontwijkt de stormseizoenen en wil bovendien graag wat van de wereld zien en leren. Waardoor haar reis 2 jaar duurt. Ze kan nu niet verder omdat ze dan bij Tahiti weer zou moeten wachten. Een mooie gelegenheid dus om een weekje over te komen voor o.a. de HISWA. Zwaai, Rikki http://solozeilster.hyves.nl

  2. Gelukkig dat z niets mankeert. Maar…..dat ze terug gaat komen voor de HISWA ????????
    Belachelijk !!!!!! Ze heeft naar mij idee, iedereen het idee gegeven dat ze in 1 x achter elkaar de wereld rond zou zeilen !!!!! Dus……toch alles voor de POEN !!!!!! Schande !!!!!!!!