• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - Hockey CVV WillemstadCURAÇAO – De lokale hockeybond krijgt hulp van CVV Willemstad. Sinds 1 januari speelt de Hockey Bond Curaçao (HBC) al haar wedstrijden op de velden van de voetbalclub. Dit omdat het nieuwe hockey kunstgrasveld nog niet is aangelegd naast de tennisbanen van de Curaçao Sport Club.

De HBC laat weten druk bezig te zijn met het aanleggen van een nieuw kunstgras hockeyveld. Dit wordt in samenwerking gedaan met de Kunstgras Commissie, een commissie die door de HBC zelf is opgericht. De bond heeft in de tussentijd verschillende sponsors gevonden en verwacht in de komende maanden de nodige vorderingen te maken.

‘Perfecte uitvalbasis’
“Het is voor ons een perfecte uitvalsbasis”, vertelt HBC-voorzitter Jepke de Berg. “Met veel plezier komen jong en oud hier hockeyen. Het is natuurlijk wel anders. Aangezien er gehockeyd wordt op een voetbalveld, zijn er speciale regels en werken we met geïmproviseerde belijning.” Hans de Wit, penningmeester van CVV Willemstad, is trots dat zijn club andere sporters kan helpen. “Wij zijn blij dat wij meedere sporters van dienst kunnen zijn in de uitoefening van hun hobby op ons ‘multi-purpose’ sportpark.”

Informatie krijgen
Jongens en meisjes vanaf 6 jaar die willen hockeyen, kunnen zich bij schoonpot@onenet.an aanmelden. Iedereen boven de 18 jaar kan via bestuur@curacaohockey.com informatie over de clubs en trainingsmogelijkheden krijgen.

www.versgeperst.com