• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Laura Dekker gaat tijdelijk terug naar Nederland. Ze zal daar haar ervaringen delen met bezoekers van de HISWA Amsterdam Boat Show. Laura luidt tijdens deze beurs samen met ruim 50.000 andere watersporters de start van het nieuwe vaarseizoen in.

De HISWA vindt van 1 tot en met 6 maart plaats in Amsterdam. In het Zeiltheater vertelt het zeilmeisje dagelijks over haar reis, waarbij de belevenissen op de Atlantische Oceaan centraal staan. Daarnaast zal ze zeilclinics aan jongeren geven om hen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen.

In de kou
Laura laat op haar blog weten dat ze nog even aan het idee moet wennen dat ze binnenkort weer in de kou zit. Ze heeft wel zin om naar de HISWA te gaan, omdat de meeste mensen daar wat van varen en bootjes afweten. “Het is altijd leuker om tussen mensen te staan die verstand hebben van varen”, aldus Laura.

Bonaire
Het Nederlandse meisje wil de jongste solozeilster worden die rond de wereld zeilt. Ze heeft twee jaar uitgetrokken voor dit avontuur. Ze is sinds augustus 2010 onderweg en momenteel verblijft ze op Bonaire. 

4 reacties op “Zeilmeisje naar HISWA Amsterdam”

  1. Ik had eigenlijk gehoopt dat ze in een orkaan zou zijn gebleven. Haar vader wil dat ook, want een kind is veel te lastig.

  2. wat dacht je van het vliegtuig?

  3. Ze vliegt ……..

  4. Als de HISWA tot met 6 maart plaats vindt in Amsterdam. Hoe lang gaat ze dan varen om op tijd te zijn? 3 weken? Vandaag is het de 17de februari.