• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - FFK- Curacaose VoetbalcompetitieCURAÇAO – Centro Dominguito is bezig aan een sterke reeks in de Sekshon Pagá. Na de eerste wedstrijd van het seizoen te hebben verloren, won Dominguito vijf achtereenvolgende duels. Zaterdag nam de ploeg de koppositie over door knap gelijk te spelen met Hubentut Fortuna.

Dominguito won 3 februari de topper met Jong Holland met 3-0. Drie dagen later werd Vesta met 1-0 aan een kant gezet voor de vijfde achtereenvolgende overwinning. Zaterdag hadden de jongens van Dominguito wederom een grote test, ditmaal tegen regerend kampioen Hubentut Fortuna.

Ramiro Griffith
Het leek eerst alsof Hubentut een gemakkelijke zege zou boeken in het SDK-stadion. Fortuna ging de rust in met een 2-0 voorsprong dankzij twee doelpunten van topscorer Benjamin Martha. In de tweede helft stormde Dominguito terug.  Ramiro Griffith, die in januari genomineerd was voor ‘sporter van de maand’, scoorde in de 69ste en 81ste minuut en bezorgde zijn club daarmee een gelijkspel. Dominguito staat nu aan kop met 16 punten uit zeven wedstrijden. Jong Holland volgt op de tweede plek, ook met 16 uit zeven.

‘Kaya 6’
De competitie gaat vanavond verder met de wedstrijd tussen Vesta en Centro Barber. Barber staat momenteel op de vijfde plek, Vesta op de zevende. Beide ploegen hopen uiteindelijk in de top zes te eindigen, wat recht geeft op deelname in de ‘Kaya 6’ play-offs. De finale van de Sekshon Pagá wordt dit jaar op 26 juni gespeeld.

www.versgeperst.com