• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De laatste gezamenlijke training voor de Uphill Challenge werd gisteren bij Fort Nassau afgerond. Veel deelnemers zijn zich fanatiek aan het voorbereiden op de zware tocht, die zaterdag om 16:00 uur van start gaat. Inmiddels hebben 40 renners zich aangemeld voor de challenge. 

De Uphill Challenge is een initiatief van de Stichting Ride for the Roses. In vier uur tijd proberen deelnemers zo vaak mogelijk de Fort Nassau helling te beklimmen op een racefiets of mountainbike. Ze laten zich per klim sponsoren door familie, vrienden en collega´s. De opbrengst komt ten goede van het Prinses Wilhelmina Fonds Curaçao, dat zich inzet voor de strijd tegen kanker.

Sponsors
Medeorganisator Walter Hofstede vertelt dat veel deelnemers nu al dagelijks op de fiets zitten om tijdens de Uphill Challenge zo goed mogelijk te presteren. “We hopen natuurlijk op een zo hoog mogelijke opkomst en op het binnenhalen van zoveel mogelijk sponsorgeld.” Deelnemers en toeschouwers kunnen op zaterdag parkeren bij het kantoor van Ennia aan de J.B. Gorsiraweg. Zij worden vervolgens per bus naar de top van de Fort Nassau helling gebracht. Iedereen moet om 16:00 uur boven aan de helling staan.

Aanmelden
Bovenaan de Fort Nassau helling wordt tijdens de Uphill Challenge een spinning evenement georganiseerd. Kaartjes voor het evenement zijn te verkrijgen bij sportscholen Atrium aan de Caracasbaaiweg, Life Line aan de Gosieweg en Bob Esprit aan de Kaya Toni Kunchi. 


www.versgeperst.com