• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Eerste Regatta komt langzaam op gangCURAÇAO – Veel zeilers maar weinig toeschouwers. Vroeg in de morgen lijken nog niet veel Curacaoënaars richting de Annabaai te komen. De zeilers waren er niet minder strijdvaardig om en gingen de wedstrijd aan om de NIBanc cup in de eerste Heineken Regatta Curaçao te veroveren.

Het zeilen wordt lekker vanaf een terrasje op de Handelskade bekeken maar voor het zelf beleven van de Regatta moet je ook een kijkje gaan nemen op het Brionplein. Heineken benadrukte in de voorfase van de zeilrace steeds dat het vooral een Curacaos feestje moest worden, dat lijkt hen op het Brionplein ook gelukt. Volwassenen dominoën terwijl de kids zich kunnen vermaken met de luchtkussens.

Demonstraties
Op het water zijn verschillende spectaculaire demonstraties te bewonderen. Jetskiën of waterskiën. Je kunt het tijdens de Regatta zien en beleven. Want diegene die genoeg lef heeft mag het ook zelf proberen!

Wedstrijd
De wat kleinere zeilboten houden wedstrijdjes in de Annabaai terwijl de grotere boten al vroeg het ruime sop kozen. De eerste finishte tegen vieren en de laatste over vijven. De strijd om de eerste plaats in het klassement is nog niet vergeven, zondag worden er nog wedstrijden gezeild. 

Entertainment
Basic One en Alison Hinds verzorgen respectievelijk zaterdag en zondag de hoofdoptredens. Op de Kleine Werf is in het Heineken Village elke avond vanaf 22.00 uur entertainment te vinden. De gezellige Arubaanse klanken en de queen of soca zullen de avonden afsluiten.  

Kijk hier voor meer informatie en het programma van de Heineken Regatta. 

Eerste Regatta komt langzaam op gang

Eerste Regatta komt langzaam op gang

Eerste Regatta komt langzaam op gang

Eerste Regatta komt langzaam op gang

Eerste Regatta komt langzaam op gang

Eerste Regatta komt langzaam op gang

Lees meer:
Gooi de trossen maar los

www.versgeperst.com