• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - Bonaire Fishing TournamentCURAÇAO – Het International Fishing Tournament wordt in januari 2011 voor de 23ste keer op Bonaire gehouden. Vissers uit Curaçao, Aruba, Bonaire en Venezuela zullen strijden om een splinter nieuwe Toyota Hilux, trofeeën, visatributen en cash prijzen tussen de twee- en vijfduizend dollar.

Het evenement vindt plaats van 27 tot en met 29 januari. De inschrijving en captainmeetings zullen donderdag 27 januari gehouden worden. Op vrijdag en zaterdag gaan de vissers het water op om hun talenten te laten zien. De pier tegenover restaurant It Rains Fishes, ook wel de Club Nautico pier genoemd, zal wederom als basis voor het toernooi dienen.

Toyota Hilux
Het International Fishing Tournament is een ‘catch and release’ toernooi, waarbij minimaal twee en maximaal vier vissers op een boot mogen. Het startsein wordt elke dag om 07.00 uur ‘s ochtends gegeven, om 16.00 uur worden de boten terug verwacht. De Toyota Hilux wordt gewonnen als het Antilliaans record van 803 pond verbroken wordt.

Snel aanmelden
De organisatie heeft slechts een beperkt aantal ligplaatsen beschikbaar bij de Club Nautico pier, waardoor vroegtijdig aanmelden en reserveren noodzakelijk is. Het is ook belangrijk om je snel aan te melden, zodat de namen en foto’s van de boten in het programmaboekje geplaatst kunnen worden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robur de Vries (786 1070 en 516 1070) of mailen naar info@itrainsfishesbonaire.com.

www.versgeperst.com