• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Na een aantal speelronden staan Hubentut Fortuna en Sithoc stevig aan kop in de Sekshon Pagá. Woensdagavond speelden de clubs foutloos en wonnen ze beiden met 4-1. Juan Reales scoorde opnieuw twee maal voor Sithoc in de gewonnen wedstrijd tegen Vesta.

Sithoc heeft de eerste drie wedstrijden van het seizoen moeiteloos gewonnen. Eerder werden Undeba (3-1) en Jong Colombia (3-0) met gemak aan de kant gezet. Vooral Reales van de club uit Mahuma is in goede vorm. De spits heeft twee keer in elke wedstrijd gescoord en is daarmee topscorer van de competitie (6 doelpunten).

Lisandro Trenidad
Regerend kampioen Hubentut Fortuna heeft net als Sithoc nog steeds geen punten verloren. De ploeg was dinsdag veel te sterk voor Jong Colombia. Drie dagen eerder won Fortuna zonder moeite van Victory Boys, ook toen met 4-1. Bij de kampioenen speelden de bekende namen weer de hoofdrol. Lisandro Trenidad maakte zijn tweede en derde doelpunt van het seizoen. Everon Espacia en Franklin Oliara maakten de andere doelpunten voor Fortuna.

Kenneth Kunst
Eerder deze week won Centro Dominguito met 3-2 van SUBT. Kenneth Kunst bezorgde Dominguito de eerste drie punten voor het seizoen door in de laatste minuut te scoren. In de andere wedstrijd was Jong Holland met 2-1 de baas over Undeba. Dankzij de overwinning staat Jong Holland op de derde plaats in de Sekshon Pagá met zes punten uit twee wedstrijden.

www.versgeperst.com