• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Centro BarberCURAÇAO – De lokale voetbalcompetitie kende een rustige start gisteren. Door regenval waren er maar zeshonderd fans aanwezig om de aftrap tussen Centro Dominguito en Centro Barber te zien. Na negentig minuten pakte Barber dankzij een nieuwkomer de eerste drie punten van het seizoen.

Barber stond bij de rust nog met 2-1 achter. Na de gelijkmaker van Oscar Molina was het Norviendel Nahr die de ploeg van Banda Bou naar een overwinning leidde. Nahr, wie deze zomer overstapte van Undeba, scoorde in de 82e minuut de winnende treffer vanuit een vrije trap. Bij Centro Dominguito gingen de debuten van Shairon Martina en Stewart Sambo minder goed. De ex-spelers van Barber werden beide met rood van het veld gestuurd.

De eerste drie punten
“Het was een rustig begin van het seizoen. Er waren geen bands die kwamen optreden en door de regen waren er weinig fans op de tribunes”, vertelt Barber, bestuurslid Percy Pasial. “Het belangrijkste is dat we hebben gewonnen en dat de eerste drie punten binnen zijn. We staan tot woensdag zeker aan kop.”

Regerend kampioen
Woensdagavond gaat de competitie verder met de wedstrijd tussen regerend kampioen Hubentut Fortuna en Vesta. Hubentut pakte vorig seizoen hun tweede achtereenvolgende titel door Barber in de finale met 1-0 te verslaan. Barber sloot het seizoen echter wel met een prijs af door in Bonaire Antilliaans kampioen te worden. De ploeg gaat daardoor de geschiedenisboeken in als de laatste winnaar van de Kopa Antiano.

www.versgeperst.com