• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

img_2632Sporters met het zweet nog op hun voorhoofd. We trekken ze elke week van het sportveld, van de dansvloer, van de fiets, uit de sportschool of het water. Deze maandag met stepinstructrice Renate Dral. “Ik wil zelf echt in shape blijven en niet uitzakken!”

Paspoort Renate Dral

Wat doe je hier?
“Ik geef steples in het Hilton. Dat doe ik nu een half jaar. Ik geef bijna elke dag les, omdat ik ook vaak moet invallen voor anderen. Er doen ongeveer tien mensen mee, maandag voornamelijk lokale mensen. Ik doe het om strak te blijven. Ik geef ook andere lessen, zoals bodyshape. Dat deed ik in Nederland ook al. Ik woon nu ongeveer een jaar op Curaçao.”

Hoe ben je in deze sport terecht gekomen?
“Ik vond het altijd al leuk om te sporten. Op een gegeven moment dachten een vriendin en ik, waarom gaan we niet verder met deze sport en zelf lesgeven? Ik doe ook weleens mee met andere lessen.”

Wat is je mooiste sportmoment?
“Ik denk het behalen van mijn diploma’s. En hardloopwedstrijden. Ik doe veel aan sport. Ook wandelen vind ik erg leuk. Flink stevig doorwandelen dan. Op de Nijmeegse vierdaagse bijvoorbeeld of in Schotland. Echt geweldig! Skeeleren vind ik ook leuk, maar dat kan hier echt niet. Ik heb ze wel meegenomen naar Curaçao hoor, maar het is veel te gevaarlijk!”

Wie is je grootste voorbeeld?
“Haha, dat heb ik niet echt denk ik. Een goede sporter? Dan zeg ik voetballer Robin van Persie. En ja, die ziet er natuurlijk ook gewoon goed uit!”

Wat is ultieme doel?
“Strak blijven. Ik ben bijna veertig en ik wil gewoon graag in vorm blijven. Ik wil echt niet uitzakken! Een goede conditie vind ik erg belangrijk.”

2 reacties op “Vers zweet van stepster Renate Dral”

 1. Hey Renaat…Jeetje ik zag je ineens …Je bent niks veranderd….
  Helemaal super wat je doet ….

  Groetjes iris

 2. yesssssss dat is mijn DIN!!! RESPECT
  trots op haar…..altijd maar doorgaan
  wil wel weer gauw met haar lesje doen…mis you ;-(
  xxx