• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - Ac Milan CampCURAÇAO – Eduard Emerenciana (13), Quincy Hogesteger (9) en Pepijn Bongers (9) zijn momenteel in Italië om deel te nemen aan het Milan Junior Camp Day 2010. De jonge voetbaltalenten gaan morgen de wedstrijd van AC Milan tegen Chievo in het San Siro stadion bijwonen en mogen gedurende de rust zelfs het veld op.

De drie jongens werden tijdens de AC Milan Junior Camp, dat in juni op Curaçao werd gehouden, uit een groep van ruim 240 lokale en internationale jeugdvoetballers (7 tot en met 17 jaar) geselecteerd. Emerenciana liep een blessure op tijdens de trainingskamp, maar had daarvoor al genoeg indruk gemaakt op de jeugdtrainers. De kleine Hogesteger werd door de Milan scouts als een ‘onvermoeibare, razendsnelle en gretige aanvaller’ beschreven toen hij gekozen werd. Bongers, die in Nederland woont, wist de trainers ook te overtuigen.

AC Milan Continental Cup
Het Milaan Junior Camp Day 2010 wordt van 14 tot en met 18 oktober in Milaan gehouden. Gedurende dit evenement wordt gelet op talent, discipline en teamgeest van de spelers. De jonge voetballers mogen daarnaast tussen 30 juni en 3 juli 2011 meedoen met de AC Milan Continental Cup in Cleveland, Ohio. Twee jeugdteams, bestaande uit spelers die bij AC Milan Junior Camps gekozen worden, zullen dan strijden om de beker.

Inschrijven
De AC Milan Junior Camp werd dit jaar tussen 12 en 23 juli voor het eerst op ons eiland gehouden. De volgende staat van 11 tot en met 22 juli 2011 op de planning. Inschrijving is mogelijk via de website van CAMS Curaçao of telefonisch via 869 7777.

www.versgeperst.com