• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Trustmoore MTBCURAÇAO – De mountainbikers van de Trustmoore Chrono competitie hebben afgelopen zondag hun tweede tijdrit gedaan. De deelnemers lieten hun talenten zien op een lastig parcours te Jan Thiel die ruim vijf kilometer besloeg. Op zondag 10 oktober doen de fietsers met één laatste tijdrit mee.

Bij de Elite renners kwam Jerry Otten met een tijd van 23 minuten en 49 seconden als eerste over de eindstreep.  Barry Bakker volgde elf seconden later. Henne van Zante, een gastrenner uit Nederland, eindigde derde binnen de categorie met een tijd van 25 minuten. Daarnaast was Bas Ewaar de snelste bij de Masters en mocht Thalita Visser zich de beste bij de vrouwen noemen. De volgende race staat op 10 oktober om 16.00 uur op het programma. De mountainbikers zullen het dan in Fuik tegen elkaar opnemen. Van de drie tijdritten tellen de twee beste resultaten.

Roadbikers
Roadbiking is het andere onderdeel van de Trustmoore Chrono competitie. Aanstaande zaterdag wordt de derde roadbike tijdrit om 08.00 uur verreden te Barber. De vierde en laatste race vindt, net als bij de mountainbikers, op 10 oktober plaats in Fuik. De roadbikers mogen hun slechste resultaat ook schrappen. Na afloop van de wedstrijden worden de winnaars gehuldigd tot Monsieur of Madame Trustmoore Chrono. Op 15 oktober vindt er om 17.00 uur een uitreiking plaats bij Trustmoore op het Brionplein.

www.versgeperst.com