• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het is Centro Barber niet gelukt om vlak voor het begin van de Kopa Antiano een mentale tik uit te delen aan concurrent Hubentut Fortuna. Lange tijd leek het erop dat Barber Lisandro Trenidad van Hubentut over zou nemen.

Het contract van de sleutelspeler loopt nog een jaar door, waardoor Barber na uitgebreid overleg toch heeft besloten het contract niet af te kopen en de transfer niet door te laten gaan. Dat bevestigde Percy Pasial, bestuurslid van Barber, tegenover Versgeperst.com.

Transfercarrousel
In de Curaçao League was Trenidad dit seizoen goed voor 17 treffers. De goalgetter komt morgen dus gewoon uit voor Hubentut als de regerend kampioen het opneemt tegen Real Rincon. Wat aankopen betreft mag Barber niet klagen. Eerder deze week versterkte de Curaçaose subkampioen zich al met vier spelers: Reginald Martina (Vesta), Norviendel Nahr (Undeba), Jonathan Geertruida (Centro Dominguito) en Edermar La Crus (Undeba).

Toegangskaarten
De entreeprijzen voor de allerlaatste Kopa Antiano zijn bekend. In de voorrondes kost een kaartje 3 gulden voor kinderen en 60-plussers, volwassenen betalen 7,50 gulden. Een kaartje voor de finale van zondag 19 september kost 5 gulden voor kinderen en 60-plussers en 10 gulden voor volwassenen.

Speelschema Kopa Antiano
Zondag 12 september 17.00 uur: Hubentut Fortuna-Real Rincon (SDK)
Zondag 12 september 17.00 uur: Juventus-Centro Barber (Bonaire)
Woensdag 15 september 20.00 uur: Centro Barber-Real Rincon (SDK) 
Woensdag 15 september 20.00 uur: Hubentut Fortuna-Juventus (Bonaire)
Zondag 19 september 17.00 uur: finale Kopa Antiano

www.versgeperst.com