• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Leroy Fer gaat deze week met Feyenoord rond de tafel zitten om over zijn toekomst te praten. Zijn contract loopt in de zomer van 2012 af. De club zal de verbintenis van de Antilliaan moeten verlengen of meewerken aan een transfer naar een andere club of de kans lopen dat hij transfervrij vertrekt.

Fer is door Feyenoord opgeleid en daarom is het belangrijk dat de club zijn contract verlengt of meewerkt aan een transfer. De Rotterdammers kunnen zo nog geld krijgen voor de 20-jarige voetballer. “Ik ga samen met mijn zaakwaarnemer en mijn vader praten met Feyenoord”,  zegt Fer tegenover Voetbal International. “Ik heb een contract tot 2012, dus het is belangrijk om te kijken wat voor mijn ontwikkeling het beste is.”

Goed presteren
De middenvelder staat ook in de belangstelling van een aantal clubs, maar heeft laten weten dat hij wel bij Feyenoord wil blijven. “Ik heb gehoord dat die interesse er is en dat ik bij een aantal clubs op een lijst sta. Ik heb het met mijn vader en mijn zaakwaarnemer besproken. Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat het beter is als ik nog even bij Feyenoord blijf. Ik wil dit seizoen laten zien dat ik me als voetballer ontwikkel en ik wil zo goed mogelijk presteren met Feyenoord.”

Vice-aanvoerder
Fer maakte vorige maand zijn debuut voor Oranje in een oefenduel met Oekraïne. Hij is dit seizoen ook vice-aanvoerder van Feyenoord.

www.versgeperst.com