• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  CURAÇAO – Rabobank-renner Bauke Mollema is aanwezig op de negende editie van de Amstel Curaçao Race op zaterdag 6 november. Dit heeft Leo van Vliet, organisator van de race, vandaag bevestigd.

  Van Vliet is zeer verheugd op de komst van de renner. “Mollema is een renner die als amateur al de Tour de L’Avenir wist te halen. De laatste Nederlander die daarin slaagde was Joop Zoetemelk,” zegt de organisator. 

  Pfeiffer
  De Groninger deed dit jaar mee met de Giro d’Italia en eindigde daarin als twaalfde. Afgelopen maand reed hij de koninginnerit van de Ronde van Polen. Deze ronde is ook opgenomen in de ProTour. Vorig jaar werd Mollema getroffen door de ziekte van Pfeiffer, maar dit seizoen kwam hij des te sterker terug. “Bauke is absoluut een renner voor de toekomst,” benadrukt organisator Van Vliet.

  Nederlandse toppers
  Eerder liet Van Vliet al weten dat Robert Gesink en Niki Terpsta aan de start zullen verschijnen van het grote wielerevenement in november. Het Lions Dive & Beach Resort zit in die periode al helemaal volgeboekt, dus er wordt een grote drukte verwacht.

  www.versgeperst.com