• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Dudley Lucia, staatssecretaris van Justitie, en Roland Ignacio, adviseur Raad van Ministers, zijn in Nederland vanwege de informatiebijeenkomsten over de staatkundige veranderingen. Tijdens hun werkbezoek maakten zij ook even tijd om een honkbalwedstrijd met een Curaçaos tintje bij te wonen.

Lucia en Ignacio bezochten gisteren in Rotterdam de honkbalwedstrijd Sparta-Feyenoord uit Rotterdam tegen Mr. Cocker HCAW (HonkbalClub Allen Weerbaar) uit Bussum. Vandaag vertrekken beide heren, samen met de andere leden van de Antilliaanse delegatie, weer terug naar Curaçao. De drie bijeenkomsten in Nederland zijn enorm goed bezocht en de politici zijn tevreden over het verloop van de dagen.

Curaçaose shirts
De wedstrijd Sparta-Feyenoord vs. Mr. Cocker HCAW eindigde in 1-2. Op 30 juli werd er een driejarig contract getekend met het Rotterdamse hoofdklasseteam Sparta-Feyenoord voor de sponsoring door ‘Fundashon Bon Intenshon’ van de Curaçaoënaar Gregory Elias. De Rotterdamse honkballers spelen nu in shirts met ‘Curaçao’ op de voorkant. Lucia en Ignacio feliciteerden Papito Zielinski, voorzitter van de club, met hun nieuwe hoofdsponsor. Zielinski liet weten dat hij trots is op dit resultaat, want het is volgens hem een goed voorbeeld van samenwerking binnen het Koninkrijk. 

Dudley Lucia en Roland Ignacio bij Sparta-Feyenoord- Cocker HCAW.

www.versgeperst.com