• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Voor de eerste keer op Curaçao vindt er zondag een dominotoernooi plaats tussen blinden en slechtzienden van stichting Pro Bista en lokale politici. Deze wedstrijd wordt gehouden in het kader van de collectemaand van de stichting.

Stichting Pro Bista is een non-profit organisatie die sinds 1999 als doel heeft om de zelfredzaamheid van blinden en slechtzienden te bevorderen. Pro Bista organiseert allerlei activiteiten voor deze doelgroep en er zijn leden van 5 tot 85 jaar. De hele maand augustus staat in het teken van collectes voor de stichting, zodat zij weer nieuwe projecten kunnen oppakken. Begin deze maand werd er een collectebus van de stichting gestolen uit een winkel in Punda.

Knock-out
Domino is een zeer populaire sport op Curaçao. Zondag wordt er een dominotoernooi gehouden tussen leden van Pro Bista en politici. De wedstrijden worden gespeeld volgens het knock-outsysteem, dat betekent dat iedereen één kans krijgt om zijn of haar talent te laten zien. Verlies je één spel, dan lig je er direct uit. De beste dominospeler wint een overnachting voor twee personen in het Breezes Resort, Spa & Casino.

Entree
Wil je er zondag bij zijn? Dan ben je van harte welkom bij Pro Bista op de Corrieweg 16. Een kaartje kost 5 gulden. Er zijn hapjes en drankjes te koop en de gehele opbrengst komt ten goede van de projecten van de stichting.

www.versgeperst.com