• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

HonkbalCURAÇAO – Jair Jurrjens heeft zijn sterke reeks zaterdag niet voort kunnen zetten. De pitcher van de Atlanta Braves was het duel met de Cincinnati Reds goed begonnen. Zijn ploeg stond na zes innings met 2-1 voor. In de zevende inning werden de Reds wakker en kreeg Jurrjens vier punten tegen.

Na een 2-1 voorsprong stonden de Braves ineens met 5-2 achter. Er werd niet meer gescoord en zo verloor Jurrjens voor de eerste keer sinds 29 april tegen de St. Louis Cardinals. De Curaçaoënaar viel die avond uit met een hamstringblessure, waarna hij twee maanden aan de kant bleef. Jurrjens maakte zijn rentree op 30 juni en verloor sindsdien geen enkele keer. De Braves blijven ondanks het verlies van zaterdag toch eerste in hun divisie met 3,5 wedstrijden voorsprong op de Philadelphia Phillies.

Roger Bernadina
Twee andere Curaçaoënaars, Roger Bernadina en Andruw Jones, zijn gisteren ook in actie gekomen in de Amerikaanse profcompetitie. Bernadina sloeg twee basehits en scoorde een punt voor de Washington Nationals. De Nationals waren met 7-5 te sterk voor de Phillies, maar zijn nog steeds hekkensluiter van hun divisie met 13,5 wedstrijden achterstand op de Braves.

Chicago White Sox
Jones scoorde met zijn vijftiende homerun van het seizoen de enige twee punten van zijn ploeg. Uiteindelijk was het niet genoeg en verloren de White Sox met 6-2 van de Oakland Athletics. De White Sox staan net als de Braves op de eerste plaats in hun divisie.

www.versgeperst.com