• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Sporters met het zweet nog op hun voorhoofd. We trekken ze elke week van het sportveld, van de dansvloer, van de fiets, uit de sportschool of het water. Deze maandag met sportster Darryllin van der Veen. “Mijn lunchpauze is een uurtje fitness.”

Wat doe je hier?
“Ik werk aan mijn conditie, kom voor de ontspanning en probeer een beetje af te vallen. Daarom kom ik iedere dag bij Atrium Fitness & Spa. Het is dicht bij mijn kantoor, wat ideaal is. In de pauze ga ik lekker een uurtje sporten, dan kan ik mij hier douchen en weer teruggaan naar het werk.”

Hoe ben je in deze sport terecht gekomen?
“Trainen op de sportschool is iets dat ik er bij ben gaan doen. Ik hardloop al veel. Fijne plekken hiervoor vind ik de Koredor en Jan Thiel. Maar dit werd een beetje eentonig. Vandaar dat ik nu ook naar de sportschool ga. Voorheen heb ik ook veel gezwommen.”

Wat is je mooiste sportmoment?
“Begin deze maand ben ik hier bij de fitness begonnen. Ik ben dus nog niet zo lang bezig in de sportschool. Wel vind ik het tot nu toe iedere dag heerlijk om even mijn gedachten te kunnen verzetten tijdens het sporten. Daarnaast geeft het een lekker fit gevoel.”

Wie is je grote voorbeeld in deze sport?
“Een voorbeeld uit de sportschool, weet ik zo niet. Wel vind ik Churandy Martina hét sportvoorbeeld voor Curaçao. Deze atleet heeft echt veel neergezet. Hier heb ik bewondering voor. Ook Michael Phelps vind ik goed. Hij is één van de beste zwemmers. ”

Wat is je ultieme doel in deze sport?
“Naar de sportschool gaan, zie ik als een jarenplan. Ik wil me er dus echt voor inzetten. Ik wil mijn conditie verbeteren, wat afvallen en spieren kweken. Maar natuurlijk niet te grote spieren kweken. Dan lijk ik straks nog een bodybuilder, dat vind ik niet passen bij een vrouw!”

www.versgeperst.com