• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Nadat Andrés Iniesta zijn land naar het wereldkampioenschap schoot, werd het tijd om de Versgeperst.com WK-prijsvraagwinnaars te kiezen. Lezers moesten de topscorer, beste doelman en de wereldkampioen correct voorspellen. Daarnaast waren er prijzen voor de beste kroegfoto en gekste WK-outfit.

Susan Gevers voorspelde Spanje als wereldkampioen en het leverde haar een hele leuke prijs op. Een diner voor twee bij Bar Restaurant Pampus Curaçao.

WK-topscorer
Topscorer van het toernooi werd Thomas Müller. De jonge Duitser was met vijf doelpunten in zes wedstrijden één van de grote uitblinkers op het WK. Onze lezers gokten op Robinho, Miroslav Klose, Wayne Rooney, Robin van Persie, Arjen Robben, Kaká en Lukas Podolski. Niemand had de 19-jarige aanvaller van Bayern München gekozen en er moest dus geloot worden om een winnaar te vinden. Uiteindelijk ging de prijs, een cadeaubon van boekhandel Mensing’s Caminada, naar Lisa Francke.

Beste doelman
Opvallend was ook dat geen enkele lezer voor Iker Casillas koos als beste doelman van het WK. Maarten Stekelenburg, Gianluigi Buffon (Italië), Hugo Lloris (Frankrijk), Tim Howard (VS), Hans-Jörg Butt (Duitsland), Sergio Romero (Argentinië) en Júlio César kregen allemaal stemmen, maar niemand had de sluitpost van Real Madrid. In een volgende loting werd Christiaan Rodriguez gekozen. Hij kreeg een cadeaubon van De Jongh’s Sporthuis.

Leukste WK-outfit
Marsha Marthas outfit werd uit de vele inzendingen gekozen. Zij combineerde haar oranje top met oranje sieraden, maar het was die grote oranje bril die ons het meeste opviel. Of zij de wedstrijd ook beter heeft kunnen volgen met bril op is nog onbekend. Marsha mag nu een kleinere bril gaan kopen met de cadeaubon van kledingwinkel Panache.

Leukste kroegfoto
Tussen alle gezellige kroegfoto’s was er eentje die alle aandacht trok. Het was de inzending van Lia van Rijckevorsel. Op de foto is Lia met een fan van Brazilië te zien, aan het genieten na de 2-1 overwinning van Nederland in de kwartfinale. Na alle spanningen tijdens én na de WK-finale, zijn zulke foto’s erg verfrissend. Voor haar sportieve en spontane foto kreeg Lia een drankpakket van Pepia-Est met daarin een fles Jägermeister, een fles Nederlandse Ultra Premium Van Gogh Vodka en oranje Jägermeister slippers.

www.versgeperst.com