• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Belangrijke punten voor Centro Barber afgelopen week. Na een teleurstellende start met één punt uit de eerste twee wedstrijden versloeg Barber donderdag Victory Boys. Zondagavond was de landskampioen van 2008 ook te sterk voor FC Sithoc.

Vooral in de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Het verschil zat hem in de aanval. Sithoc was voorin nauwelijks gevaarlijk, waardoor Barber-doelman Marcelo Pisas een rustige avond had. Na 25 minuten was het Oscar Molina die met een mooie actie de Sithoc-keeper omspeelde en de score opende. Vlak na rust verdubbelde de ploeg van Richinel Eustatius door een fraaie treffer van Charles Martina. Edgar Cassiani controleerde de bal met de borst, waarna hij Martina in gelegenheid stelde om te scoren.

Zelfvertrouwen tanken
Door de twee opeenvolgende zeges is Barber met nog één wedstrijd te gaan al zeker van de volgende play-offronde: de Kaya 4. Ook Hubentut Fortuna deed afgelopen week goede zaken. Na de pijnlijke 3-2 nederlaag tegen Centro Dominguito krikte Hubentut het zelfvertrouwen op door Vesta met ruime cijfers te verslaan: 5-0. Na vier van de vijf duels is Victory Boys de enige ploeg die al is uitgeschakeld. Centro Dominguito, Hubentut Fortuna en Centro Barber zijn al geplaatst. Voor het laatste Kaya 4-ticket strijden Sithoc en SV Vesta.

De stand
1. Centro Dominguito: 4 gespeeld-8 punten
2. Hubentut Fortuna: 4-7
3. Centro Barber: 4-7 
4. FC Sithoc: 4-5
5. Vesta: 4-4
6. Victory Boys: 4-1

Laatste speelronde Kaya 6
Wo. 21 juli 20.00 uur: SV Vesta-Centro Dominguito
Do. 22 juli 20.45 uur: Hubentut Fortuna-Centro Barber
Vr. 23 juli 20.45 uur: FC Sithoc-Victory Boys

Slaapverwekkend
Voor sommige bezoekers kon de wedstrijd tussen Sithoc en Barber niet echt boeien, zoals te zien is in de laatste foto van onderstaande diashow.

www.versgeperst.com