• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Plein Café Wilhelmina en eetcafé De Buren hebben 5000 WK-posters laten drukken met alle wedstrijden en de tijden. Er is echter een fout geslopen in de tijden van de achtste finale en kwartfinales. Om ervoor te zorgen dat je op de juiste tijd voor de buis zit, volgt hieronder een overzicht met de goede tijden. 

Op de posters, die gratis te verkrijgen zijn, staat bij vier wedstrijden van de achtste finales en bij twee wedstrijden van de kwartfinales een verkeerde tijd vermeld. Volgens de poster starten de duels om 08:00 uur Curaçaose tijd, maar dit moet 10:00 uur zijn. Danny van Meel is eigenaar van Plein Café Wilhelmina en geeft een reactie op het foutje: “Overal waar op de poster 08:00 uur staat zou inderdaad eigenlijk 10:00 uur moeten staan. Ik heb geen idee hoe die fout erin geslopen is, maar ik kan er nu helaas niks meer aan veranderen.”

Live uitzending
Van Meel vertelt verder dat op de dagen dat de poulewedstrijden op dezelfde tijd worden gespeeld, de belangrijkste wedstrijd bij Wilhelmina op de buitenschermen en bij De Buren binnen wordt uitgezonden. “De ‘minst belangrijke’ wedstrijd is zonder geluid te zien op het scherm binnen bij Plein Café Wilhelmina. Als Nederland speelt, zenden wij alleen die wedstrijd uit, aangezien iedereen die graag wil zien”, aldus de eigenaar.

De juiste tijden
Voor de achtste finales zijn de juiste tijden:
– Zaterdag 26 juni Uruguay – Zuid-Korea: 10:00 uur;
– Zondag 27 juni poulewinnaar groep D tegen de tweede uit groep C: 10:00 uur;
– Maandag 28 juni speelt om 10:00 uur de winnaar uit de poule van Nederland tegen de nummer twee uit poule F;
– Dinsdag 29 juni neemt de winnaar van poule F het om 10:00 uur op tegen de tweede ploeg uit poule E.

De vier kwartfinales worden gespeeld op vrijdag 2 juli om 10:00 uur en om 14:30 uur en op zaterdag 3 juli ook om 10:00 uur en 14:30 uur. 

www.versgeperst.com