• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – In veel mailboxen kwam donderdag een zogenaamde kettingmail binnen. In de mail stond vermeld dat het wereldkampioenschap voetbal alleen via TeleCuraçao zou worden uitgezonden en dat onderin het beeld een groot Digicel logo zou verschijnen.

In de mail stond ook dat  Nederland 2 en ESPN Sport geblokkeerd zouden worden. Alle voor- en nabeschouwingen zouden dan ook niet te zien zijn. Uiteindelijk is er sprake van vals alarm. “Het mailtje klinkt me heel vreemd in de oren. Ik weet hier helemaal niets van af. Ik heb nooit gehoord dat de wedstrijden alleen bij TeleCuraçao te zien zijn. Misschien is de kettingmail ontstaan omdat mensen niks anders te doen hebben”, vertelt Manauel de Gouveilla van TDS tegenover Paradise FM.

1 reactie op “Kettingmail zorgt voor verwarring”

  1. Misschien is de kettingmail ontstaan omdat mensen niks anders te doen hebben”, vertelt Manauel de Gouveilla. Dit is een classic case of denial door TDS. Ze durven geen concreet antwoord te geven en geven in het zelfde gesprek zelfs toe dat de “ketting mail” klopt.

    Digicel als hoofdsponsor is gebaat bij marketing naar de pre-paid lokale markt. Aangezien zij het uitzendrecht hebben willen ze niet dat mensen de wedstrijden op een andere manier kunnen zien dan via een door hun geclaimd kanaal. Via een recent persbericht geven ze aan slechts een mooie voetbal ervaring neer te zetten voor Curacao. Echter benadelen ze hiermee een andere grote doelgroep.

    Waar het om gaat is dat het professioneel commentaar en beeldkwaliteit in het geding zijn. En ik denk dat de “grote bedrijven” hier niet mee bezig zijn. Tijdens het grootste voetbal evenement ter wereld mogen we toch wel wat verwachten van de bedrijven waar we elke maand trouw geld aan betalen.