• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Over precies een week trappen Zuid-Afrika en Mexico om 10.00 uur lokale tijd af voor de openingswedstrijd. Ben je benieuwd bij welk café of restaurant je de wedstrijden live kunt gaan volgen en waar je kunt genieten van leuke extra’s? Versgeperst.com zet een aantal mogelijkheden op een rijtje.

Cinco
Cinco richt tijdens het WK een ‘Heineken Holland Arena’ in met vijf flatscreens en één heel groot scherm. Tijdens de wedstrijden hanteert Cinco speciale drankprijzen. DJ Egon Sybrandy van Dolfijn FM verslaat alle duels van het Nederlands elftal live op de radio.

De Tijd
Alle wedstrijden zijn vanaf 14.30 uur live te zien. De wedstrijden van Nederland worden allemaal uitgezonden, ongeacht het tijdstip. Tijdens de vroege wedstrijden van Nederland zijn er speciale ontbijtjes te verkrijgen. Na Nederlandse overwinningen in de wedstrijden na 14.30 uur volgt er een groot Holland-feest. De wedstrijden bekijk je hier op een scherm van 100 inch.

De Tropen
Alleen de wedstrijden die na 10.00 uur worden gespeeld kun je komen bekijken in De Tropen. Speciaal voor het WK worden er grote schermen opgehangen om alles goed te kunnen volgen. De eerste twee duels van Oranje (beiden 7.30 uur) kun je hier dus niet bekijken.

Kleine Wereld
Alle wedstrijden worden hier uitgezonden. Tijdens de duels van Oranje zijn er broodjes haring te koop. En bij de Nederlandse wedstrijden die om 7.30 uur starten, staat er koffie klaar.

Pampus Bar & Restaurant
Samen met Elysiants, een internationaal sociaal netwerk voor mensen die in stijl van het leven genieten, zendt Pampus alle wedstrijden van het Nederlands elftal op een groot scherm uit. Het restaurant richt zich vooral op zakenmensen die werkzaam zijn in de omgeving van het Waaigat. Zij kunnen zo de wedstrijden kijken in een gemoedelijke omgeving, gebruik maken van wireless internet en de gratis parkeerplaatsen en daarna weer terugkeren naar kantoor. Tijdens de vroege duels van Nederland verzorgt Pampus een ontbijt, deze is gratis voor Elysiants leden die tijdig gereserveerd hebben. Bij elke poulewedstrijd kun je er een iPod Shuffle winnen. 

Plein Café Wilhelmina en De Buren
Deze horecagelegenheden hebben samen 5000 posters laten maken van het wedstrijdschema met de lokale tijden. Je kunt gratis een poster ophalen bij één van de twee restaurants, bij Bruna of Dolfijn FM. Alle wedstrijden worden live uitgezonden op negen 42 inch schermen. Tijdens de vroege wedstrijden van Nederland gaan de restaurants al om 6.00 uur open en verzorgen zij speciale ontbijtjes. Op het terras komt een grote Heineken tap voor een echt Hollands tapbiertje.

The Sopranos Piano Bar
Alle wedstrijden die vanaf 10:00 uur worden gespeeld, worden hier live uitgezonden op een groot scherm van 150 inch. De bar gaat om 09:30 uur open. Ook voor de vroege wedstrijden van Nederland kun je bij The Sopranos terecht, de bar is op deze dagen vanaf 07:00 uur geopend. Er worden koude Polar biertjes geserveerd en er zijn extra specials. Het Renaissance hotel heeft de parkeergarage beschikbaar gesteld, zodat je je auto gratis kunt parkeren tijdens de voetbalwedstrijden.

Tony Roma’s
Het restaurant is volledig ingericht in WK-sfeer met vlaggen van alle deelnemende landen. Er staat een voetbaltafel en op een groot scherm zijn alle wedstrijden live te volgen. Tony Roma’s maakt als enige restaurant gebruik van Digicel en om die reden zijn er tijdens de wedstrijden mooie prijzen te winnen, zoals een BlackBerry. Bij elk doelpunt krijgen alle aanwezigen een Digicel beltegoedkaartje van minimaal vijf gulden. De vroege wedstrijden van Nederland kun je ook volgen bij Roma’s, maar hiervoor moet je vooraf reserveren. Roma’s kan dan ook een ontbijtje voor je verzorgen. Voor de middagwedstrijden verzorgt het restaurant lunchspecials en tijdens alle wedstrijden zijn er speciale drankprijzen.

Zanzibar
Hier worden drie grote schermen geplaatst. Er is een officiële voetbaltafel geplaatst en alle gasten krijgen, zolang de voorraad strekt, een oplaasbare bucket van Heineken. Tijdens de wedstrijden zorgt Zanzibar voor gratis snacks. Je maakt hier kans op één van de 40 inch schermen. Bij elke wedstrijd die je komt kijken, ontvang je een kaartje waarop je je gegevens kunt invullen. Dit kaartje lever je in bij de bar en dan doe je mee met de loting voor het grote scherm. De trekking vindt plaats op 11 juli.

Weet jij ook een leuke plek om de wedstrijden van het WK te volgen? Laat het weten via ons
e-mailadres
redactie@versgeperst.com.

www.versgeperst.com