• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Shanon CarmeliaCURAÇAO – NEC gunde hem met twee basisplaatsen in de Chippie Polar Cup een mooi afscheid, en dat nog wel op zijn geboorte-eiland. Desondanks keeg Shanon Carmelia met gemengde gevoelens terug op zijn laatste wedstrijden voor NEC.

“Het is heel dubbel. Het is een mooie kans om je in vertrouwde omgeving zo goed mogelijk te laten zien. Toch is het ook moeilijk om dit te moeten verwerken en te beseffen dat je volgend jaar weg moet.” Dat laatste was te merken aan Carmelia’s spel. De middenvelder maakte in de twee wedstrijden weinig indruk, zo vond hij zelf ook: “Je weet dat dit je laatste wedstrijden zijn, onbewust had dat bij mij toch invloed op mijn spel. Het goede gevoel was er niet. Hierdoor kwam ik niet lekker in mijn spel.”

NEC Amateurs
Zijn toekomst is nog altijd onzeker. Maandag vertrekt Carmelia alweer naar Nederland om daar hopelijk nog snel een nieuwe ploeg te vinden uit de eerste divisie of de topklasse. De tijd begint wel te dringen, want het huidige voetbalseizoen is inmiddels al afgelopen. Gelukkig heeft Carmelia daar al wel over nagedacht. “Als het echt niet lukt om een club te vinden, kan ik nog altijd terecht in het eerste van NEC Amateurs (vanaf volgend seizoen hoofdklasse red.). Dat hebben we met de club zo afgesproken.”

Stap te hoog
In december vorig jaar kreeg de middenvelder van NEC te horen dat er voor hem na dit seizoen geen plek meer is. De oud-speler van Jong Colombia en Centro Barber zou komend seizoen de overstap moeten maken van Jong NEC naar het eerste team. Maar die stap is voor Carmelia volgens de clubleiding te hoog, waardoor de Curaçaoënaar nog steeds op zoek is naar een nieuwe ploeg voor volgend seizoen.


www.versgeperst.com