• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

kluivertCURAÇAO – Het team van Patrick Kluivert was gisteravond niet opgewassen tegen El Salvador en is daarmee uitgeschakeld voor het WK van 2018 in Rusland. Vrijdag verloor het nationaal elftal al de thuiswedstrijd (1-0). De returnwedstrijd in El Salvador werd wederom verloren met één doelpunt tegen.

In de negende minuut scoorde Jonathan Barrios. El Salvador gaat nu door naar de groepsfase van het WK.

3 reacties op “Curaçao uitgeschakeld voor WK Rusland”

  1. @ Ricardo. Je kan het ook van een andere kant bekijken namelijk als spelers als Benschop, Locadia, Brenett, van Anholt, Bazoer, Bacuna, Anita gekozen hadden voor Korsou dan hadden we Rusland 2018 gehaald.

    Er is een groot komiek aan je verloren gegaan.

  2. @Coffie het is makkelijk praten als we er door waren had je deze reactie niet geschreven. Je kan het ook van een andere kant bekijken namelijk als spelers als Benschop, Locadia, Brenett, van Anholt, Bazoer, Bacuna, Anita gekozen hadden voor Korsou dan hadden we Rusland 2018 gehaald. Ik vindt dat deze spelers en een ieder die erbij betrokken was hun uiterste best hebben gedaan om Rusland te halen dus om nu bepaalde personen de schuld te geven is kortzichtig en Luis v Gaal had-heeft meerdere systemen welke bedoel je. PS elk systeem is perfect alleen de uitvoerders maken de fouten en als je de gemaakte fouten niet kan herstellen loopt het fout af en zo zit het leven in mekaar. WONDEN LIKKEN EN VERDERGAAN.

  3. Jammer dat Patrick Kluivert weer het zelfde fout maakte door het eerste wedstrijd thuis tegen Salvador met het Luis v Gaal systeem spelen. Je loop onnodig achter het feit na een scherpe counter. Waarom spelers Vicento en Hooi die vaak opportunist doel gericht voetballen niet 15 min speeltijd geven,. Opvallend wegens weg vallen van twee prof voetballer die in Nieuw Zeeland voetballen heeft hij een amateur uit tweede klasse uitgenodigd. Bij topklasse amateur VVSB heb je een scorende spits jl. benoemd tot beste amateur voetballer seizoen 2014/2015 Serbony. en bij Rijnburgerboys zit ook een lokale een veel scorende spits die voorheen bij Ado speler Rally Ignacio