• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

kluivertCURAÇAO – Het elftal van Patrick Kluivert heeft gisteren verloren van El Salvador. Het team kreeg in de twaalfde minuut één doelpunt tegen van Alexander Larin. De return van de WK-kwalificatiewedstrijd vindt plaats op dinsdag 8 september in El Salvador.

De winnaar gaat door naar de groepsfase van het WK.

19 reacties op “Curaçao verliest van El Salvador”

 1. Als jij het begrijpt Zorro dan vind ik het best.

 2. @ Freek. het is een veel gebruikt excuus van negatievelingen om het realisme te noemen.

  Nee, het wordt alleen andersom gebruikt simpelweg wegens gebrek aan kennis van het Nederlands en/of het zelf hebben van een negatieve inborst.

 3. Zorro: het is een veel gebruikt excuus van negatievelingen om het realisme te noemen. Als je zo negatief bent als jij, kun je de realiteit niet eens zien.

 4. @ Ricardo. je wil alleen maar negatief zijn.

  Het is een veel gemaakte vergissing om negativisme met realisme te verwarren.

 5. @Ricardo: bedankt!

 6. Ricardo, je begrijpt mijn punt totaal niet. Als je zo ver bent, laat dan eens inhoudelijk van je horen. Wat je er nu allemaal bij haalt, slaat als een tang op een varken. Van mij mag je trots zijn een paar amateur-elftallen te hebben verslagen, hoewel het kantjeboord was.

 7. @Zorro het enige wat ik te zeggen heb kijk naar die miljoenen en de spelers van oranje en ze hopen nu dat ze alle geluk van de wereld hebben om derde te worden in hun poule voor een kans op een playoff dan mogen wij trots zijn op wat Patrick Kluivert met zijn staff en het elftal van Curacao hebben gepresteerd dat ben ik wel en met mij velen. Ps jou commentaren te lezen is denk ik dat je niet veel snap van de wereld om je heen of je wil alleen maar negatief zijn

 8. @ sung. Ja je zal waarschijnlijk gelijk hebben dat er voor Kluivert teveel betaald zal zijn.

  Ik wil hierin helemaal geen gelijk hebben en hou me verre van de vraag of er veel of zelfs te veel is betaald. Kluivert c.s. kent ongetwijfeld zijn marktwaarde in euro’s. Het gaat mij erom of de besteding niet beter had gekund. Ik wil niet lichtzinnig doen over een Caribbean toernooi of misschien beter een Caribbean Olympic Games, want dat zal nog wel wat voeten in de aarde hebben, als zo’n WK-toernooi op hoofdklasse amateurniveau maar stopt. Er moet iets beters te verzinnen zijn.

 9. @ Freek. Wat zeg je nu eigenlijk Zorro: als een investering niet strafbaar wordt gevonden door een rechter, dat het dan een goede investering Is? Jij bent echt simpel.

  Ik zeg alleen, dat je een grote leugenaar bent en je jezelf belachelijk maakt. Dat lijkt me meer dan voldoende.

 10. Wat zeg je nu eigenlijk Zorro: als een investering niet strafbaar wordt gevonden door een rechter, dat het dan een goede investering Is? Jij bent echt simpel.

 11. @ sung. Vergeleken met andere zaken waarbij het geld in de zakken van de ministers verdwijnen
  Was dit niet eens zo’n slechte investering
  Het was geen investering in de zin van het woord en staat gelijk aan de zakken van de ministers. Toon mij het bewijs met een return of investment. De rest van je verhaal is natuurlijk om te lachen. Ze moeten gewoon een Caribbean toernooi houden met lokale spelers zoals “nos mes por” dat voorstaat. Dit WK-toernooi is complete onzin voor (ei)landjes waar voetbal op een te laag niveau staat.

  @Zorro

  Je hebt geen idee waar je het over hebt…Jou caribibbean toernooi gedachte is min of meer al sinds 1954 zo toen Curaçao nog onderdeel was van de Nederlandse antillen en al die tijd was het ook niks anders dan “nos mes por”..

  Sinds Curacao 2011 onafhankelijk meedoet was het ook niks meer dan “nos mes por” wat qua niveau natuurlijk belachelijk is..In dat opzicht vond ik kluivert niet verkeerd want hij is elders gaan kijken en hij heeft de prof’s in europa laten kiezen

  Want eenmaal uitkomen voor Curacao is nooit uit kunnen komen voor NL mochten ze dat niveau ooit halen. Daarom had bijv. een Vernon Anita geweigerd…

  Ja je zal waarschijnlijk gelijk hebben dat er voor Kluivert teveel betaald zal zijn. heb zelf geen idee hoeveel
  Want Curaçao’s jeugd heeft juist meer sport mogelijkheden en begeleiding nodig willen ze geen toekomstige Juni op de hoek worden….

 12. @ freek. laten we het dan maar niet over het enorme bedrag hebben wat Leeflang over de balk heeft gesmeten met de Karla-Omayra boot, dat was niet eens gokken, maar gewoon water naar de bodem van de oceaan laten zinken.

  Velen, die de echte waarheid kennen, weten dat je liegt. Zelfs rechters weten dat na 3 rechtzaken bij 3 pogingen van Wiels met dezelfde leugens als jij. Ga maar lekker door met je onzin alsof water naar de bodem van de zee kan zinken. Heb je echt niets beters te doen dan jezelf belachelijk te maken!

 13. @Zorro: laten we het dan maar niet over het enorme bedrag hebben wat Leeflang over de balk heeft gesmeten met de Karla-Omayra boot, dat was niet eens gokken, maar gewoon water naar de bodem van de oceaan laten zinken.

 14. @ sung. Vergeleken met andere zaken waarbij het geld in de zakken van de ministers verdwijnen
  Was dit niet eens zo’n slechte investering

  Het was geen investering in de zin van het woord en staat gelijk aan de zakken van de ministers. Toon mij het bewijs met een return of investment. De rest van je verhaal is natuurlijk om te lachen. Ze moeten gewoon een Caribbean toernooi houden met lokale spelers zoals “nos mes por” dat voorstaat. Dit WK-toernooi is complete onzin voor (ei)landjes waar voetbal op een te laag niveau staat.

 15. @ Zorro
  Vergeleken met andere zaken waarbij het geld in de zakken van de ministers verdwijnen
  Was dit niet eens zo’n slechte investering goede peiling geweest voor het elftal + grote aantal spelers voor het elftal uit laten komen wat anders niet gelukt was..

 16. @ Fada. Je moet in ieder geval proberen.
  Kom maar op met je wijze woorden om alles weer de grond in te stampen…

  Van proberen zijn de meeste ongelukjes/ongelukken gekomen. Dit vereist enig doordenken verder dan je dat pleegt te doen. Het gaat er niet om alles in de grond te stampen, maar om de realiteit en ernst van de zaak niet te verhullen met dat soort dooddoeners. Daar zit ons land niet op te wachten, want daarvoor is de situatie te precair. Fada.

 17. @ Fada. Investeren heet dat, soms gaat dat goed, soms gaat het niet goed.

  Investeren doe je wanneer je daarvoor geld hebt en neem je enige voorzichtigheid in acht. Jouw investeren staat gelijk aan gokken met een bijna nul kans en dus hebben we in alle opzichten verloren. Ik herhaal, dat ik mij afvraag of het geld niet beter besteed had kunnen worden, ook al is dat geen sterk punt van onze regering. Het lijkt me overbodig de lijst te noemen, want die weet iedereen. Fada.

 18. @Zorro: geen illusie maar een droom, positief denken.
  Misschien is het inderdaad over met die droom, maar inmiddels hebben we toch iets van exposure gehad.
  Anders dan alle drugs gerelateerde berichten.
  Investeren heet dat, soms gaat dat goed, soms gaat het niet goed.
  Je moet in ieder geval proberen.

  Kom maar op met je wijze woorden om alles weer de grond in te stampen…

 19. Aan alle sprookjes komt ooit een einde. Het WK in Rusland is voor Curacao altijd een illusie geweest. Het zal een lieve duit hebben gekost om Kluivert c.s. en voetballers uit de Nederlandse competitie binnen te halen. Ik neem aan, dat het voor de exposure van Curacao gedaan is. Als ik bijna dagelijks in de krant lees voor welke echt serieuze doelen de regering geen geld heeft, vraag ik mij af of het geld niet beter besteed had kunnen worden.