• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Fernandez, Guyon_thumbCURAÇAO – Naast Vurnon Anita, Leandro Bacuna, Cuco Martina en Elson Hooi zijn ook Guyon Fernandez en Felitciano Zschusschen opgeroepen voor het elftal van Curaçao. Eind maart strijdt het team tegen Montserrat in een kwalificatiewedstrijd voor het WK 2018 in Rusland. Daarna volgt een wedstrijd tegen Cuba.

Zschusschen is blij met deze kans, zo verklaarde hij tegenover De Gelderlander. ”Het kwam onverwachts, maar het is mooi om voor mijn vaderland te spelen. Zeker met Kluivert als technisch adviseur.”

6 reacties op “Fernandez en Zschusschen opgeroepen voor elftal Curaçao”

 1. Misschien zijn deze woorden net iets te zwaar maar ik gebruik ze toch, HAAT, NIJD (afgunst) en JALOUSIE.
  Er zijn genoeg jongens uit CURAÇAO , ARUBA (NL- honkbal selectie, Athlethiek- bv mijn neef J.Martina) die goed presteren onder de Nederlandse vlag. Als ze goed presteren worden ze omarmt en zijn ze allemaal Nederlanders, zodra het minder goed gaat zijn ze allochtonen of Antillianen. Nu is de selectie van Curaçao best goed onderweg, zijn er altijd mensen die zich negatief moeten uiten over wie dan ook dat iets te maken heeft met dat succes. Laat Kluivert zijn werk doen, bij arbeid hoort een beloning. PUNT UIT.

 2. @ Klaas. Fernandez staat ook niet bekend als een goalgetter.

  Zeker niet en beweer ik ook niet. Als hij in het verleden al werd opgesteld, pakte hij toch af en toe zijn doelpuntje mee.

 3. @Zorro, Fernandez staat ook niet bekend als een goalgetter. Kon btw deze zomer ook geen club in het buitenland vinden. Speelt bij NAC ook vrijwel niet.

 4. Fernandez kan hij beter thuis laten. Deze jongen mag ondanks zijn doelpunten bij elke club weg vanwege zijn mentaliteit en karakter. Dat zou Kluivert toch moeten weten. Kluivert wordt door geen enkele Nederlandse (semi)profclub gevraagd en vindt Curacao toch aantrekkelijker dan een Nederlandse amateurclub. Volgens onbevestigde berichten uit Nederland zou hij NAf 500.000 krijgen voor 6 maanden werken.

 5. Beste Wimpiri waarom zijn jullie altijd zo negatief over dingen die met Curacao te maken heeft. Dat vind ik heel erg. Kijk het Nederlandse elftal funktioneerd ook heel slecht. Wij uiten ons niet negatief alhoewel wij niet tevreden zijn over de Nederlandse eltal. Wij zijn trots op Kluivert ook al verliest hij van monserat. Patric doe jou ding en sterkte. Trouwens Jetro Willems mag je oproepen om te oefenen met de Curacaose elftal. Sukses.

 6. Onze komende tegenstanders bereiden zich ook voor op de komst van Forza Korsow en zoeken wegen om hun komend pak slaag zo klein mogelijk te houden.