• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

D.r.p.d. Tata di Jetro, Stanley Francisca (Presidente komishon di mayor), Hòpman Elvis Mercelina (Lider di Grupo), wèlpnan Rafael Willems i Zane Mercelina, verkèner Sergio Constancia i mama di JetroCURAÇAO – Voetballer Jetro Willems heeft 20.000 gulden gedoneerd aan verschillende organisaties en personen op Curaçao. De PSV-er deed onlangs zijn laatste drie donaties aan Scouting Antiano Grupo VII Simon Bolivar, de Soeur Hedwig School en een leerling van de school, Karen Vazquez.

De scoutinggroep ontving 1500 gulden voor het organiseren van een event en de aankoop van materiaal. Dit uit handen van de ouders van Willems. Karen Vazquez, een leerling van de Soeur Hedwig School voor kinderen met een lichamelijke beperking, ontving 1275 gulden voor een nieuwe rolstoel. Stichting Mucha pa Mucha, Pastor Curtis Meris van de parochie van Tera Kora en de Excellence Football Academy ontvingen ook een donatie.

Mayornan di Jetro huntu ku Karen i dosente Rachita Windster

4 reacties op “Voetballer Jetro Willems doneert 20.000 gulden”

 1. Hele goede actie van Jetro.

  Wat alleen weer heel vreemd is dat er een deel naar Excellence school of football gaat. Een van de rijkste jeugdclubs van het eiland, Waar de ouders ANG 65 per maand per kind betalen om daar te mogen spelen.

  Waarom niet naar de jeugdclubs zoals Wishi marchena, Tera Kora of Mahuma. Deze clubs zitten te springen om materiaal zoals goede ballen. Hier geen rijke ouders.

 2. Mooi gebaar, maar hebben die andere goedverdienende Curacaose voetballers hun moederland verloochend/vergeten?

 3. Terwijl de meeste afgeschreven personen op dit eiland (qua leeftijd en IQ) de boel leegroven moet er een jongere het juiste voorbeeld laten zien.

  Netjes hoor Jetro!

 4. Trots op jou Jetro Willems!!Un bon yu di Korsow!!