• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Sporters met het zweet nog op hun voorhoofd. We trekken ze van het sportveld, van de dansvloer, van de fiets, uit de sportschool of het water. Deze keer met Aisha Elstak. Zij is al meer dan tien jaar actief softbalster.

Wat doe je hier?
“Ik doe mee aan de ‘Social Softbal Tournament’. Dit is georganiseerd door Stichting Belasting Accountants Bureau (SBAB), waar ik werk.”

 Hoe ben je in deze sport terecht gekomen?
“Ik ben begonnen toen ik twaalf of dertien jaar was. Ik hield sowieso altijd al erg van sport en mijn nicht deed aan softbal. Dat ben ik toen ook gaan doen en nu dus nog.”

Wat is je mooiste sportmoment?
“Ik weet niet precies hoe lang het geleden is, maar mijn mooiste sportmoment was toen we kampioen werden op de Bahama’s. We zaten in de selectie tot en met achttien jaar en wonnen de titel. Ik had toen echt een geweldig en trots gevoel.”

 Wie is je grote voorbeeld in deze sport?
“Ik heb niet echt een groot voorbeeld in de sportwereld. Ik hou van sporten en volg mijn eigen dromen. In mijn leven zie ik mijn moeder als groot voorbeeld, vanwege haar kracht en doorzettingsvermogen om waar te maken wat zij zelf wilde.”

 Wat is je ultieme doel in deze sport?
“Ik zou een wellness centre willen oprichten. Een centrum waar je kunt sporten en kunt genieten van bijvoorbeeld een sauna. Een plek voor ‘healing’, een plek waar sport samenkomt met welness.  

www.versgeperst.com