• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

klmCURAÇAO – De eerste editie van de KLM-Marathon vindt op 30 november plaats op Curaçao. Iedereen kan zich aanmelden. Dit geldt ook voor internationale deelnemers. Je kan je opgeven voor verschillende afstanden (vijf, tien en vijftien kilometer). Deze afstanden kan je rennend of lopend afleggen.

Daarnaast kan je ook meedoen met een halve-, hele- of marathon in duoverband. Voor meer informatie kan  je de website of de Facebookpagina raadplegen.

2 reacties op “Eerste editie KLM Curaçao Marathon”

 1. KLM heeft geen monopolie. Arke vliegt ook tussen Nederland en Curacao (wel betalen voor een biertje en entertainment onderweg) en Air Berlin wordt zelfs gesponsord om vanuit Düsseldorf naar Curacao te vliegen, waardoor b.v. mensen uit Limburg en Brabant met ipv met KLM met hen vliegen omdat Dusseldorf dichterbij is dan Schiphol. Ik las gister trouwens in de krant dat KLM voor 499 euro hiernaartoe vliegt vanuit amsterdam en dat er ook voor ons, Curacao, een lage prijs aankomt -let’s hope so-. Natuurlijk kan het goedkoper zijn met een andere airline, als je bereid bent om via omwegen te vliegen die veel langer duren. Vroeger vloog ik met Iceland Air amsterdam-Reikjavic-miami en verder met de ALM naar Curacao. 22 uur en 150 gulden goedkoper….
  Ik hoop juist niet dat Insel Air naar NL gaat vliegen. Dat hebben ALM en DCA al geprobeerd en die zijn kort daarna failliet gegaan waardoor er nu een Insel Air. Zij moeten focussen op regionaal vervoer en samenwerken met maatschappijen die wel transatlantisch vliegen, dat is volgens mij een formule die beter werkt.

 2. Laat ze de ticketprijzen eens verlagen in plaats van hun monopoliepositie uit te buiten op de route AMS-CUR.

  Het is tegenwoordig goedkoper om met een andere airline in Europa via Miami naar Curacao te vliegen dan rechtstreeks met KLM.

  Jammer dat Insel Air zich niet op deze route durft te begeven.