• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

WK voetbal world cup thumb CURAÇAO – De Argentijnse aanvaller Angel di Maria kan woensdag definitief niet meedoen tegen Oranje in de halve finale van het WK. Dat zei teamarts Daniel Martinez gisteren. Er is ook positief nieuws voor de Argentijnen. Sergio Aguero is fit verklaard en kan wel meespelen tegen Oranje. 

Di Maria kampt met een bovenbeenblessure, die hij zaterdag tegen België opliep. De linkspoot werd na 33 minuten vervangen. De speler van Real Madrid was van groot belang voor het team van Alejandro Sabella. Di Maria zorgde tegen de Belgen voor de assist waaruit Gonzalo Higuain de enige goal scoorde. In de achtste finale tegen Zwitserland (1-0 zege) schoot hij Argentinië in de verlenging een ronde verder.

Hoop
Bij Oranje zijn Leroy Fer (hamstring) en Nigel de Jong (lies) niet inzetbaar. Laatstgenoemde zou op het WK niet meer in actie komen, maar ligt qua herstel voor op schema. Ook Fer heeft nog hoop om inzetbaar te zijn in de finale, mocht Nederland winnen van Argentinië. Ron Vlaar (knie) is nog een vraagteken voor het duel.

© Novum

2 reacties op “Di Maria niet, Aguero wel tegen Oranje”

  1. John, aasgieren loeren dus op een voordeeltje zulke mensen noemen ze ook wel lijkenpikkers ! Gelukkig zijn de meeste oranje-fans geen Surinamers.

  2. Surinam Airways heeft speciale reis korting voor nederlanders die in Brazilie zijn en na verlies richting huis gaan!!

    Go Argentinie..Go Brasil!