• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

bootcamp run thumbCURAÇAO – Meer dan 150 sportievelingen hebben zaterdagmiddag meegedaan aan de eerste Bootcamp Run bij Seaquarium Beach. Het parcours besloeg vijf kilometer. Daar moest worden gezwommen, gerend en geklommen en zorgden diverse hindernissen voor een sportieve uitdaging.

DSC_0122Bij het strand moest er in een M-vorm gezwommen worden. Na een korte omkleedpartij was het tijd voor de hindernissen. Deelnemers moesten daarbij een jutezak meenemen. Na eerst over een container geklommen te zijn, wachtten meerdere containers die waren opgevuld met versleten autobanden. Aansluitend volgde een rotsachtig parcours waarbij een half met zand gevulde zak meegetorst moest worden. Het volgende deel was heuvel op, gevolgd door een drinkpauze. In oude verlaten gebouwen moesten de renners hun weg zien te vinden, die via een ranzig slootje weer heuvel af richting strand ging.

Eindklassement
De veertienjarige Yohance Valks was het snelste individu, zowel allround als in de categorie onder achttien jaar. In twintig minuten en twee seconden bereikte hij de finish. Tamara Brank won bij de dames in 23.09. Teams moesten gezamenlijk over de streep komen en finishten daardoor langzamer. De run was georganiseerd door Bootcamp Run Curaçao en Curaçao Beach Boulevard (BLVD).

Voor meer foto’s bekijk je het album op onze Facebookpagina

bootcamp ruin winnende team 2014

www.versgeperst.com