• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

cabana - regenCURAÇAO – Trammelant bij Cabana Beach. De strandtent zendt alle wedstrijden van Oranje rechtstreeks uit op een groot aantal schermen. Dat trok tot nu toe honderden Oranje-fans per wedstrijd. Gisteren ging het echter mis. Door gebrekkige beeld- en geluidskwaliteit voltrok zich een grote leegloop onder de kijkers.

Het beeld haperde regelmatig, waardoor bijvoorbeeld de eerste kans van Chili niet te volgen was. Ook het geluid viel regelmatig weg of vertoonde haperingen. “Ik dacht dat Frank Snoeks (de commentator, red.) erg was, maar dit slaat alles. Niet te doen dit! Mij zien ze hier niet meer terug!” foeterde een teleurgestelde toeschouwer tegen Versgeperst.com.

Excuses
Cabana heeft inmiddels excuses aangeboden. “Door een technische storing van TDS konden wij jullie vandaag niet het beeld geven van de wedstrijd zoals jullie van ons gewend zijn… Momenteel doen wij er alles aan met TDS om het probleem te verhelpen en zijn wij ook met andere kabelmaatschappijen in gesprek, zodat wij aanstaande zondag weer mooi beeld kunnen garanderen”, laat Cabana weten in een persbericht. Op die dag speelt Nederland tegen Mexico.

13 reacties op “Oranje-fans boos, Cabana belooft beter beeld bij WK”

 1. 8 gulden voor een biertje is ook misbruik maken van het WK door Cabana.

 2. Was vervelend maar kan een keer gebeuren. Wij zijn er zondag gewoon weer!!

 3. Tsja, dat krijg je als je illegaal uitzend!!! Haha

 4. Lag niet aan cabana,maar aan TDS. Vandaag was jan thiel aan de beurt. Exact hetzelfde probleem.

 5. Laten ze maar iedereen wat gratis drankjes aanbieden als troost!

 6. Niets nieuws toch, beeldkwaliteit is meestal heel slecht bij Cabana. Lekker makkelijk weer om de schuld af te schuiven . Wifi is ook dramatisch!!! En nu een ijskoud biertje beloven, normaal hebben zij nooit ijskoud bier!!! Pfff lachertje!!!!

 7. Genoeg gelezen, dat wordt zondag extra druk bij Kokomo.

 8. Wees blij dat je niet alleen overgeleverd bent aan het slechte beeld van Telecuracao en het allerberoerdste commentaar van Ayoubi, die de namen van sommige spelers niet eens goed kan uitspreken en namen noemt van spelers, terwijl het over een totaal andere speler gaat.

 9. Was echt jammer van cabana, ben daarna maar naar Wet & wild gegaan aan de over kant. Prima beeld en geluid, en een geweldige sfeer !!!

 10. Wij kijken lekker op KOKOMO beach, perfect beeld en geweldige sfeer

 11. Ik begrijp wel de frustratie van de oranje fans, maar als men kan ook begrijpen dat dingen zoals dit kunnen gebeuren.
  Ik vind dat je een horeca zaak niet kwalijk kan nemen voor z’n technische fout!
  Mij zien ze wel terug met Nederland VS Mexico.
  Altijd gezellig en goed geweest….

 12. Dan hebben de bezoekers juist geluk gehad. De wedstrijd was niet om aan te zien.

 13. Technische storing bij TDS? Waarom heb ik dan thuis gekeken (ook TDS) zonder enig mankement?