• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

WK voetbal world cup thumb CURAÇAO – Flow laat weten dat TeleCuraçao de exclusieve uitzendrechten heeft om het WK uit te zenden op Curaçao. Als direct gevolg hiervan worden dezelfde voetbalwedstrijden op andere zenders geblokkeerd. Volgens Flow moeten ze de andere zenders blokkeren vanwege de voorwaarden van de uitzendrechten.

“Deze regeling is niet uniek voor Curaçao, voor alle videoserviceproviders, lokaal, regionaal en wereldwijd geldt dat zij soortgelijke acties moeten uitvoeren, afhankelijk van het station dat de rechten heeft gekocht voor dat specifieke land.”

9 reacties op “Alleen TeleCuraçao mag WK uitzenden”

 1. Had Flow dit niet moeten voorzien?
  TDS is geen Telecuracao
  Ik word gek van uitzendingen met slecht beeld, een gebrekking stadiongeluid en die twee wouwelende gelukzalige mannen. Mijn kijkplezier is vergald!
  FLOW is ons een fikse korting verplicht!

 2. Is jurisch complete nonsens. Zie de Fundamentele Rechten van de Mens, recht op vrijheid van meningsvorming, oftewel recht op vrije informatieverkrijging.

  Het monopolie van per land krijgt 1 in dit land gevestifde zender de rechten, beteknt niet dat je het recht hebt om buitenlandse zenders ¨op zwart¨ te laten zetten.

  Daarnaast hebben de abonnees hun civiel-rechterlijke overeenkomst op ontvangst van die zenders, dus als die nu bewust niet worden doorgegeven wordt het dokken voor de veroorzaker(s).

 3. Weet niet welke prijs Tele Curacao betaalde.
  Lijkt me weer een staaltje van weggegooid gemeenschaps geld door een overheids NV die niet kan tippen aan
  particuliere aanbieders.

 4. Fifa heeft in hun lijst toch echt Sportsmax staan als rechtenhouder. Zou Telecuracao bij hen hebben afgekocht? Volgens mij mag dat niet van Fifa. Dus kijk je op Sportsmax…kan telecuracao je niks maken.

 5. Ja, anders kijkt er helemaal niemand naar telecurcao…….

 6. Nou success dan voor alle voetbal liefhebbers op curacao… als het dezelfde sort uitzendingen worden als de laatste keer dan kunnen jullie je lol op. Super beeld, fantastisch commentaar, super reklames van de o.a Kentucky door de wedstrijden heen, onderbrekingen voor wega di number tijdens de wedstrijden, super voor en na beschouwing, alles in Papiamentu. Nou dat gaat een feestje worden als je thuis wilt kijken.

 7. Waarom mag tds dan wel uitzenden? Exclusief dus niet… zit je dan met flow. Wat eel stelletje idioten die dit verzinnen

 8. Dit kan juridisch niet. Laat een advocaat dit uitzoeken.

 9. Dit kan juridisch niet. Laat een advocaat dit uitzoeken.