• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Jean-Julien RojerCURAÇAO – Jean-Julien Rojer gaat naar de kwartfinale van het dubbelspel op Roland Garros. Samen met zijn Roemeense partner Horia Tecau rekende hij vandaag eenvoudig af met het Amerikaans-Duitse duo Nicholas Monroe en Simon Stadler: 6-3, 6-0. In de eerste ronde hadden Rojer en Tecau ook maar vier games hoeven afstaan.

In de kwartfinale stuit Rojer mogelijk op de Nederlandse tennisser Igor Sijsling. Zijn teamgenoot bij het Nederlandse Davis Cup-team dient wel eerst met Roberto Bautista Agut het als derde geplaatste koppel Daniel Nestor-Nenad Zimonjic te verslaan.

© Novum

4 reacties op “Rojer naar kwartfinale Roland Garros”

 1. @ zorro.
  Minder prijzengeld zegt juist weinig. De dubbelspelers worden eerder te weinig betaald. Ga maar eens na wat voor onkosten ook deze spelers moeten maken om deel te nemen aan een toernooi. Ik ben groot fan van zowel enkel als dubbelspel. Maar noem dubbelspel geen “B” tennis of vergelijk niet met midgetgolf.

 2. @ David. Huib legt misschien enigszins gechargeerd het verscil tussen enkel- en dubbelspel uit. Verleg je blik ook eens naar het prijzengeld waarmee het verschil in waardering tot uiting wordt gebracht.

 3. @huib.

  Wat je uitkraamt snijdt totaal geen hout.
  Dit is tennis op top niveau. Top sporters zijn het. Als je dit vergelijkt met midget golf dan weet je totaal niet waar je het over hebt.

  Verruim je blik en verrijk je leven en zoek aub de dubbel partij van Rojer tegen Federer (davis cup) op van enkele jaren geleden. Als je dat “B” tennis noemt dan snap jij sport niet.

 4. Kwartfinale is mooi, maar het is wel in het dubbelspel.

  Dat wordt, terecht of niet, toch gezien als B tennis voor spelers die in het enkelspel niet redden.

  Dubbelspel en enkelspel verhouden zich zoals minigolfen bij landhuis Mei Mei zich verhoudt tot golfen op Blue Bay.