• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Gregory van der WielCURAÇAO – Gregory van der Wiel heeft afgezegd voor het WK in Brazilië. Dat zegt hij vandaag in het Algemeen Dagblad. De rechtsback van Paris Saint-Germain is de opvallendste afwezige bij Oranje. “Ik heb de bondscoach gebeld en gezegd dat het echt niet ging. Ik sukkel te lang met mijn knie”, aldus de rechtsback.

Hij speelt naar eigen zeggen al het hele jaar onder invloed van pijnstillers. “Ik vind het bijzonder jammer dat ik maar zo kort heb mogen samenwerken met Louis van Gaal, die me een kans had gegeven. Brazilië zou me werkelijk prachtig hebben geleken, maar als je voor je land speelt moet je topfit zijn… Eigenlijk kan ik nu gewoon niet voluit trainen. Dus heb ik in samenspraak met de doktoren en de coach de beslissing genomen om niet mee te gaan.”

‘Niet doorslaggevend’
De uitspraken van Van der Wiel zijn opvallend. Desgevraagd zei bondscoach Louis van Gaal gisteren dat de blessure van Van der Wiel (hij ontbrak de laatste paar wedstrijden bij zijn club) ‘niet doorslaggevend’ was. Van der Wiel kwam 37 keer uit voor Oranje. Op het WK 2010 en het EK 2012 had hij een basisplaats.

4 reacties op “Van der Wiel: ik meldde me af wegens blessure”

 1. Voor de echte voetballiefhebbers: via onderstaande site kan je gratis, waar ter wereld, “live” voetbal kijken, ook de Nederlandse competitie, misschien leuk te gebruiken voor komend seizoen….je moet maar even uitproberen of het allemaal lukt. Als je beeld hebt moet je de reclame via het kruisje wegklikken en vervolgens het beeld groter maken ( volledig scherm ) dan ben je ook gelijk de reclame kwijt.

  http://www.wiziwig.tv/

 2. Deze jongens zijn op hun 20e al multimiljonair en volgevreten, die willen alleen naar Brazilie voor de stranden, het WK interesseert hen niets.

 3. Hij denkt ook.. Oranje ligt er na 3 wedstrijden eruit en wil daar geen deel van uitmaken

 4. Middelmatige verdediger, maar omdat de rest van de verdedigers in de selectie nog slechter is had ik hem er graag bij gehad.

  Van de andere kant, met Wesley Sneijder en Nigel de Jong staan er al voldoende tattoos op het veld.